Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το αεριοκίνητο Fiat Panda CNG προσφέρεται με τιμή από 11.990 ευρώ έως το τέλος του έτους.

Με κόστος κατανάλωσης κάτω από 3 ευρώ ανά 100 χλμ. αποτελεί μια εκ των οικονομικότερων λύσεων της αγοράς.

Fiat Panda CNG: Καίει 3 ευρώ στα 100 χιλιόμετρα!

27/9/2018

Η Fiat ανακοίνωσε τις νέες τιμές για το Fiat Panda CNG που είναι πιο προσιτό από ποτέ και δεν καίει «τίποτα»!

Το Fiat Panda CNG χρησιμοποιεί για την κίνηση του φυσικό αέριο εκτινάσσοντας τα επίπεδα οικονομίας καυσίμου. Παράλληλα, για πρώτη φορά προσερνά τον σκόπελο της υψηλότερης τιμής -σε σχέση πάντα με τις βενζινοκίνητες εκδόσεις- με τη νέα τιμή των 11.990 ευρώ η οποία θα ισχύει μέχρι το τέλος του έτους, να καθιστά τα οφέλη της κίνησης με φυσικό αέριο πιο προσιτά από ποτέ.

Toνίζουμε πως, το 5θυρο μίνι μοντέλο της Fiat χρησιμοποιεί έναν turbo κινητήρα διπλού καυσίμου με το εργοστασιακό σύστημα CNG της μάρκας το οποίο είναι απόλυτα ασφαλές για το όχημα και το περιβάλλον, ενώ διατηρεί στο ακέραιο τον πρακτικό χαρακτήρα του Panda. Παράλληλα η δυνατότητα επιλογής λειτουργίας με φυσικό αέριο ή βενζίνη -το επιλέγει ο οδηγός με το πάτημα ενός κουμπιού- χαρίζουν στο Panda συνδυαστική αυτονομία που ξεπερνά τα 1.000 χλμ.. Βάσει, λοιπόν, της χαμηλής κατανάλωσης φυσικού αερίου σε συνδυασμό πάντα με την χαμηλή τιμή του συγκεκριμένου καυσίμου απαιτεί λιγότερο από 3 ευρώ για να καλύψει 100 χλμ., τιμή που δεν μπορούν να αγγίξουν ούτε τα πιο αποδοτικά diesel αυτοκίνητα.

Τέλος, σημειώνουμε πως με τις εκπομπές ρύπων CO2 να ορίζονται σε μόλις 86 γρ./χλμ., το Fiat Panda, που κινείται και με φυσικό αέριο, πληρώνει ιδιαίτερα χαμηλά τέλη κυκλοφορίας, ενώ σε ό,τι αφορά στο χώρο αποσκευών παρόλο που έχει χάσει 25 λτ. (χωρητικότητα 200 λτ.), είναι και πάλι ένας από τους καλύτερους στην κατηγορία των μίνι. Φυσικά, το Panda CNG, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της Fiat, καλύπτεται από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση.

Συνοψίζοντας, τα βασικά πλεονεκτήματα που προσφέρει το Fiat Panda CNG:
  • Κορυφαία οικονομία καυσίμου, τόσο λόγο της χαμηλής κατανάλωσης, όσο και της συγκριτικά χαμηλότερης τιμής καυσίμου (κόστος καυσίμου χαμηλότερο από 3 ευρώ/100 χλμ.).
  • Αυξημένη αυτονομία και ευελιξία μέσω της επιλογής λειτουργίας του κινητήρα με φυσικό αέριο ή βενζίνη.
  • Μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση από οποιοδήποτε άλλο καύσιμο συμπεριλαμβανομένου και του υγραερίου.
  • Εξαιρετικά καθαρή μορφή ενέργειας συγκριτικά με τη βενζίνη και το diesel. Παράλληλα για τον ίδιο λόγο σημαντικά λιγότερες είναι οι επικαθήσεις στον κινητήρα και στο σύστημα λίπανσης.
  • Εργοστασιακό σύστημα με απόλυτη ασφάλεια, αξιοπιστία και εγγύηση.
  • Κόστος αγοράς αντίστοιχο με εκείνο ενός αμιγώς βενζινοκίνητου μοντέλου και μεγαλύτερη οικονομία στο κόστος καυσίμου από ένα μοντέλο diesel.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις