Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Γνήσια αξεσουάρ για το Opel Crossland X

11/1/2018

Το Crossland X είναι ο βενιαμίν της οικογένειας X της Opel για το οποίο η μάρκα λανσάρει μια σειρά γνήσιων αξεσουάρ για περαιτέρω εξατομίκευση με σπορ στοιχεία, αλλά και ενίσχυση της πρακτικότητας.

Λίγους μήνες μετά το ντεμπούτο του μοντέλου στην ελληνική αγορά η Opel προσφέρει μια σειρά στιλιστικής αναβάθμισης για το νέο Crossland X. Ανάμεσά τους τα διακοσμητικά μαρσπιέ με εμφάνιση αλουμινίου με φωτιζόμενο λογότυπο Opel (LED), καθώς και τα καλύμματα πεντάλ OPC Line από ανοξείδωτο ατσάλι με κόστος κτήσης 104 ευρώ. Πέραν αυτών στις επιλογές υπάρχουν και οι μαύροι λασπωτήρες της Opel με κόστος 32 ευρώ, που προστατεύουν τις επιφάνειες του Crossland X από λάσπη, χαλίκια κ.ο.κ.

Περνώντας στα αξεσουάρ της καμπίνας η γερμανική φίρμα διαθέτει πολυάριθμα αξεσουάρ FlexConnect που τοποθετούνται και αφαιρούνται εύκολα από τα εμπρός προσκέφαλα. Σε μία ειδική βάση, οι επιβάτες μπορούν να προσαρμόζουν διάφορα αξεσουάρ, όπως βάση tablet για παρακολούθηση ταινιών ή ανάγνωση βιβλίων, ή ένα άγκιστρο, ή ακόμη και μία κρεμάστρα FlexConnect, χρήσιμα για τη μεταφορά τσαντών ή ρούχων.

Έπειτα, πρόσθετη άνεση στους επιβάτες της δεύτερης σειράς παρέχει ένα αναδιπλούμενο τραπεζάκι με ενσωματωμένη ποτηροθήκη. Το τραπεζάκι διαθέτει μία σταθερή επιφάνεια, ενώ όταν δεν χρησιμοποιείται, αναδιπλώνεται για λόγους εξοικονόμησης χώρου,. Ένθετες ποτηροθήκες και αποθηκευτικοί χώροι για καλλυντικά, γραφική ύλη ή μικροαντικείμενα της καθημερινότητας ολοκληρώνουν τη γκάμα αξεσουάρ που διατηρούν το εσωτερικό τακτοποιημένο και καθαρό.

Εάν μεταφέρονται κατοικίδια ή μεγάλα αντικείμενα μέσα στο αυτοκίνητο, ένα σταθερό διαχωριστικό πλέγμα (¤192*) τα συγκρατεί στο χώρο αποσκευών σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος, καθώς τοποθετείται πίσω από τα προσκέφαλα των καθισμάτων της δεύτερης σειράς. Επιπλέον, το ευέλικτο δίχτυ (¤34*) του χώρου αποσκευών της Opel ασφαλίζει στο πάτωμα με ειδικά άγκιστρα και συγκρατεί τις αποσκευές στη θέση τους.

Περνώντας στο χώρο αποσκευών η φίρμα υπόσχεται εξασφαλισμένη τάξη και καθαριότητα στον χώρο αποσκευών χάρη στο αντιολισθητικό πάτωμα κόστους 71 ευρώ. Επιπλέον του χώρου αποσκευών, στη γκάμα της Opel προσφέρεται και μια ποικιλία συστημάτων μεταφοράς και σχαρών για επέκταση της ικανότητας φόρτωσης του Crossland X. Αναλυτικότερα διατίθεται η βασική σχάρα αλουμινίου αξίας 219 ευρώ και μια συλλογή από μπαγκαζιέρες που φέρουν την υπογραφή της Thule, που μπορούν να επεκτείνουν την χωρητικότητας αποσκευών του μοντέλου έως και στα 470 λίτρα. 

Τέλος, η Opel πλαισιώνει τη γκάμα της και με μια σειρά παιδικών καθισμάτων με ISOFIX και συστημάτων συγκράτησης για όλες τις ηλικιακές ομάδες, το κόστος των οποίων ξεκνά από τα 218 ευρώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις