Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μπροστά παρατηρούμε τον πλήρως ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα στο εμπρός μέρος, πάνω από τον οποίο εδρεύει η νέα γρίλια, η οποία και πλαισιώνεται από καινούργιας σχεδίασης LED προβολείς.

Στο πίσω μέρος τα βλέμματα τραβούν τα νέα φωτιστικά σώματα με τις οριζόντιες «νυχιές», όπως επίσης και ο φρεσκαρισμένος προφυλακτήρας.

Οι αλλαγές στο εσωτερικό περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την ύπαρξη μαλακών πλαστικών στο άνω μέρος του ταμπλό, αποτινάσσοντας τις όποιες αστοχίες του παρελθόντος.

Νέες τιμές Suzuki Vitara

28/9/2018

Το ανανεωμένο Suzuki Vitara κάνει το εμπορικό του ντεμπούτο στην Ευρώπη έχοντας στη φαρέτρα του δύο κινητήρες βενζίνης, τετρακίνηση και τιμή κάτω από 19.000 ευρώ.

Η τέταρτη γενιά του μικρού SUV της ιαπωνικής φίρμας ανανεώθηκε τέσσερα χρόνια μετά το λανσάρισμά της, δηλαδή περί το μέσον της εμπορικής της πορείας, (σ.σ. το επίσημο λανσάρισμα είχε γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το 2014)  παράλληλα με τον εορτασμό των 30 ετών από την κυκλοφορία του μοντέλου συμπεριλαμβάνοντας αλλαγές σε όλα τα πεδία.

Σήμερα, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες τιμές του ανανεωμένου Suzuki Vitara για την ευρωπαϊκή αγορά και πιο συγκεκριμένα για το κοινό της Γερμανίας, από όπου ξεκινά το λανσάρισμα του μοντέλου. Το κόστος κτήσης, λοιπόν, ξεκινά από τις 18.650 ευρώ για την έκδοση με τον 1.000άρη Boosterjet υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα ισχύος 111 ίππων. Παράλληλα, διαθέσιμος είναι και ο πιο γνώριμος κινητήρας χωρητικότητας 1,4 λτ. της ίδιας οικογένειας με απόδοση 140 ίππων και 220 Nm ροπή από τις 1.500-4.000 σ.α.λ..

Όπως και πριν υπάρχουν δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις -οι τελευταίες θα εφοδιάζονται με το σύστημα AllGrip-, ενώ σημαντικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός πως σε επίπεδο εξοπλισμού ασφάλειας το ανανεωμένο Vitara θα είναι πιο πλούσιο από τη βασική έκδοση έχοντας στη λίστα του πλέον το νέο σύστημα Dual Sensor Brake Support (DSBS) που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει σύστημα αποφυγής ακούσιας αλλαγής λωρίδας, αναγνώριση τυφλού σημείου, ειδοποίηση για αποφυγή σύγκρουσης με διερχόμενο όχημα στο πίσω μέρος κ.α.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις