Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέο Fiat 500 Mirror με 2.200€ όφελος

17/4/2018

Η Fiat ανακοίνωσε την άφιξη του νέου 500 Mirror στην ελληνική αγορά με προνομιακή άτοκη χρηματοδότηση και συνολικό όφελος 2.200 ευρώ, έχοντας παράλληλα και 5 χρόνια εγγύηση. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες.

Το Fiat 500 λανσάρεται στην ειδική έκδοση Mirror για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο μοντέρνους και απαιτητικούς πελάτες. Αλλωστε, όλη η οικογένεια Mirror είναι εμπνευσμένη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της φίρμας, από τη φιλοσοφία που έχει η Fiat στη δημιουργία οχημάτων που απλοποιούν τη ζωή των οδηγών αλλά και των επιβατών, αξιοποιώντας λειτουργίες κορυφαίας τεχνολογίας και ασφάλειας. Η σειρά 500 Mirror, όπως και οι 500X Mirror και 500L Mirror, περιέχει σύγχρονες, καινοτόμες τεχνολογίες, δίνοντας τη δυνατότητα στους οδηγούς να συνδέουν το smartphone τους με το σύστημα Uconnect με πρακτικό και, πάνω απ` όλα, ασφαλή τρόπο.

Η «εξέλιξη» στην έκδοση Mirror είναι εμφανής, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των ανθρώπων της Fiat, σε επίπεδο τεχνολογίας αλλά και στυλ όντας σχεδιασμένο για οδηγούς που θέλουν να είναι «connected» συνέχεια, το 500Χ παρέχει τη δυνατότητα σύνδεσης του smartphone μέσω του συστήματος U-connect, ενώ διαθέτει design που παραπέμπει στον κόσμο της υψηλής τεχνολογίας, διατηρώντας, όμως, ταυτόχρονα, την ιταλική κομψότητα και την αύρα του κλασικού.

Συγκεκριμένα, ο εξοπλισμός του Mirror 500, που δίνει μεγάλη έμφαση τόσο στην ασφάλεια, όσο και στην τεχνολογία, συμπεριλαμβάνει: σύστημα U-Connect Navi με έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος, προβολείς ομίχλης, δερμάτινο τιμόνι, καθίσματα αποκλειστικής σχεδίασης με κομμάτια οικολογικού δέρματος, επιχρωμιωμένους εξωτερικούς καθρέφτες και επιχρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης, ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, το εντυπωσιακό λογότυπο Mirror στην κολώνα, αλλά και τα παστέλ χρώματα δωρεάν.

Τέλος, όσον αφορά στο κόστος κτήσης του μοντέλου ακολουθώντας τα νέα δεδομένα της αγοράς, το 500 Mirror θα διατίθεται αποκλειστικά με κινητήρες βενζίνης: με τον κινητήρα 1,2 λτ. με 69 άλογα από 15.490 ευρώ και με τον turbo δικύλινδρο 0,9 Twinair ισχύος 85 ίππων με τιμή από 15.990 ευρώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις