Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Honda ανακοίνωσε τις τιμές του νέου CR-V για τη χώρα μας, το οποίο θα προσφέρεται σε 5θέσια και 7θέσια διάταξη με τιμές που ξεκινούν από τις 33.650 ευρώ και 42.650 ευρώ αντίστοιχα.

Η γκάμα του νέου CR-V απαρτίζεται από τρία εξοπλιστικά επίπεδα: τα Comfort, Elegance και Lifestyle.

Το ταμπλό του το CR-V διακρίνεται για τη στιβαρότητά του, αλλά κυρίως για την επιλογή των υλικών, που είναι άκρως ποιοτικά

Το CR-V διαθέτει διαιρούμενη 60:40 δεύτερη σειρά καθισμάτων που μπορεί να αναδιπλώνεται εύκολα και άνετα

Η αύξηση των χώρων επέτρεψε στο CR-V να διαμορφώσει και μια τρίτη ανεξάρτητη σειρά καθισμάτων, δημιουργώντας περιβάλλον για επτά επιβάτες

Νέο Honda CR-V: Οι τιμές για την Ελλάδα

12/10/2018

Το νέο CR-V πατάει τους τροχούς του στη χώρα μας και η Honda ανακοινώνει τις τιμές των εκδόσεων στις οποίες θα προσφέρεται στην ελληνική αγορά τόσο σε 5θέσια, όσο και σε 7θέσια διάταξη.

Το νέο CR-V έφτασε αισίως στην πέμπτη του γενιά, χωρίς ωστόσο στο πέρασμα των χρόνων να αλλάξει τον αρχικό του προσανατολισμό, που το θέλει να εκπληρώνει με περίσσια άνεση τα αστικά του καθήκοντα, αλλά και να ανταπεξέρχεται με ευκολία σε off-road δοκιμασίες.

Σήμερα, η αντιπροσωπεία της Honda στη χώρα μας ανακοίνωσε τις εκδόσεις στις οποίες θα διαθέτει το μοντέλο της, στα πλαίσια της δημοσιογραφικής παρουσίασης επί ελληνικού εδάφους, όπου και βρεθήκαμε καλεσμένοι. Η γκάμα του νέου CR-V απαρτίζεται από τρία εξοπλιστικά επίπεδα: τα Comfort, Elegance και Lifestyle, με τα δύο τελευταία να προσφέρονται και σε 7θέσια διάταξη. Σημειώνουμε πως, το νέο CR-V εφοδιάζεται αποκλειστικά με τον τούρμπο βενζινοκινητήρα 1,5 λτ. VTEC είναι υπεύθυνος για την κίνηση του νέου CR-V, ο οποίος συνεργάζεται με ένα εξατάχυτο μηχανικού κιβωτίου, ή προαιρετικά στις τετρακίνητες εκδόσεις μόνο, με ένα αυτόματου CVT ρυθμισμένου για πιο γραμμική απόκριση, όπως ανακοινώνει η Honda.

Στην πρώτη περίπτωση, η απόδοσή του φτάνει τους 173 ίππους και τα 220 Nm ροπής, ενώ στη δεύτερη τα νούμερα αντίστοιχα είναι 193 ίπποι και 243 Nm. Σε κάθε περίπτωση πάντως η ισχύς κινεί με πολύ άνεση το αμάξωμα των 1.500 κιλών (έως 1.705 κιλά ανάλογα την έκδοση), κάτι που αποτυπώνεται και από το 0-100 χλμ./ώρα, για το οποίο το θηριώδες SUV χρειάζεται μόλις 9,2 δλ. (χειροκίνητη, δικίνητη έκδοση). Όσον αφορά στην κατανάλωση ο κατασκευαστής ανακοινώνει μικτό κύκλο 6,3 και 6,6 λτ./100 χλμ. για τις χειροκίνητες εκδόσεις 2WD και AWD και 7,1 γι αυτή με το CVT. 

Αναφορικά με τις τιμές του μοντέλου στην ελληνική αγορά, αυτές ξεκινούν από τις 33.650 ευρώ στη βασική δικίνητη έκδοση Comfort, ενώ ένα σκαλοπάτι ψηλότερα στο εξοπλιστικό επίπεδο Elegance με navigation αρχίζουν από τις 35.650 ευρώ. Έπειτα, συναντούμε αποκλειστικά τετρακίνητες εκδόσεις που στο πακέτο Elegance κοστίζουν από 36.550 ευρώ (38.550 ευρώ με αυτόματο CVT), ενώ στο πιο πλούσιο επίπεδο Lifestyle το κόστος κτήσης αρχίζει από 41.650 ευρώ (44.650 ευρώ με αυτόματο CVT). Έπειτα, η γκάμα του 7θέσιου CR-V ξεκινά από το μεσαίο εξοπλιστικό επίπεδο, Elegance, που τιμάται από 42.650 ευρώ (42.250 ευρώ με CVT) και ολοκληρώνεται με την έκδοση Lifestyle που κοστίζει από 46.650 ευρώ (48.650 ευρώ με CVT).

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις