Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέο Toyota C-HR: Έρχεται στην Ελλάδα από 29.300 ευρώ
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Toyota C-HR: Έρχεται στην Ελλάδα από 29.300 ευρώ

Διαβάστηκε από 14617 αναγνώστες - 7/8/2023

Η νέα 2η γενιά Toyota C-HR έρχεται στην Ελλάδα με τεχνολογικές αναβαθμίσεις εστιάζοντας στην ασφάλεια και την αξιοπιστία. Οι online παραγγελίες είναι άμεσα διαθέσιμες με την τιμή της C-ULT έκδοσης να ξεκινά από 29.300 ευρώ.

Το νέο Toyota C-HR τεχνολογικά αναβαθμισμένο


Θέλοντας να ανεβάσουν τον ανταγωνισμό στη Toyota αναβάθμισαν τον εξοπλισμό του νέου Toyota C-HR από την standard έκδοση του μοντέλου, C-ULT,  εφοπλίζοντας την νέα 2η γενιά C-HR με οθόνη 12,3 ιντσών που λειτουργεί ως ψηφιακός πίνακας οργάνων και οθόνη αφής 8 ιντσών που λειτουργεί ως πύλη του συστήματος Toyota Smart Connect με δυνατότητα διασύνδεσης Smartphone τηλεφώνου που επιτρέπει την διαχείριση λειτουργιών όπως η ρύθμιση της θερμοκρασίας της καμπίνας μέσω εφαρμογής ή πρόσβαση σύνδεσης στο Apple Car Play. Στο κομμάτι της άνεσης και της πολυτέλειας διαθέτει αυτόματο διζωνικό κλιματισμό και κάμερα οπισθοπορείας κάνοντας ευκολότερη την στάθμευση, ενώ στον τομέα της ασφάλειας εξοπλίζεται με το σύστημα ανίχνευσης τυφλού σημείου (BSM) στον standard του εξοπλισμό. Τεχνολογικά η εξελιγμένη 5η γενιά Toyota Hybrid Electric προσφέρει αυτονομία με κορυφαία κατανάλωση, χωρίς να απαιτείται εξωτερική πηγή φόρτισης ενώ με το σύστημα ανάκτηση ενέργειας κατά την πέδηση αποθηκεύεται ηλεκτρική ενέργεια κάθε φορά που φρενάρει, επιβραδύνει ή κινείται το αυτοκίνητο. Η 3η γενιά Toyota Safety Sense περιλαμβάνει το σύστημα Acceleration Suppresion που ελέγχει την απόκριση του γκαζιού κάνοντας πιο ομαλή την εμπειρία οδήγησης, όσο υπάρχει προπορευόμενο όχημα. 
Το νέο Toyota C-HR είναι έτοιμο να γράψει την δική του ιστορία στους ελληνικούς δρόμους διαθέσιμο για online κρατήσεις μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου χωρίς χρέωση μέσω πλατφόρμας  που οι υποψήφιοι αγοραστές, μπορούν να επιλέξουν τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο που τους εξυπηρετεί και την έκδοση που επιθυμούν και να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά, στην απόκτησή του νέου Toyota C-HR, λαμβάνοντας προτεραιότητα, στην παραλαβή του.
 
Θα διατίθενται στην online πλατφόρμα οι εκδόσεις: C-LUB, C-HIC, GR SPORT, PREMIERE EDITION και GR SPORT ULTIMATE EDITION

Οι πρώτες παραδόσεις αυτοκινήτων αναμένονται προς το τέλος του 2023.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις