Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η νέα έκδοση Lounge είναι η κορυφαία από άποψη εξοπλισμού έκδοση του Tipo, αλλά και η κορυφαία επιλογή για πελάτες που θέλουν πραγματικά τα πάντα από ένα αυτοκίνητο, χωρίς να χρειαστεί να διαθέσουν ένα μεγάλο ποσό.

Το νέο Fiat Tipo με 3.200 ευρώ όφελος

20/4/2018

Η νέα γκάμα του μοντέλου έρχεται με κορυφαίο εξοπλισμό, ο οποίος προσφέρεται χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Επιπλέον, παρέχεται ανταγωνιστικότατο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με επιτόκιο 2,9% αλλά και 5 χρόνια εγγύηση, προσφέροντας τελικά συνολικό όφελος 3.200 ευρώ!

Η εμπλουτισμένη έκδοση POP διατίθεται με χρωμιωμένες εξωτερικές χειρολαβές, καθρέπτες βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος και εμπρόσθιο υποβραχιόνιο.

Η νέα έκδοση Easy διαθέτει εξοπλισμό που στην αγορά δεν προσφέρεται ούτε σε πολύ ακριβότερες εκδόσεις: Uconnect NAVI με έγχρωμη οθόνη αφής 5 ιντσών, Bluetooth, προβολείς ομίχλης, δερμάτινο τιμόνι και χειριστήρια ηχοσυστήματος, καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος, χρωμιωμένες λαβές θυρών, υποβραχιόνιο, οθόνη TFT στον πίνακα οργάνων, ατσάλινες ζάντες 16 ιντσών και πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, κι όλα αυτά στην τιμή των 13.490 ευρώ με κινητήρα βενζίνης και των 14.490 ευρώ με κινητήρα πετρελαίου για το Tipo Sedan.

Η νέα έκδοση Lounge είναι η κορυφαία από άποψη εξοπλισμού έκδοση του Tipo, αλλά και η κορυφαία επιλογή για πελάτες που θέλουν πραγματικά τα πάντα από ένα αυτοκίνητο, χωρίς να χρειαστεί να διαθέσουν ένα μεγάλο ποσό: άνεση, ασφάλεια και ανταγωνιστική τιμή. Ο πραγματικά πλούσιος εξοπλισμός του περιλαμβάνει σύστημα Uconnect NAVI με έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών, σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης και αυτόνομου φρεναρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος, περιοριστή ταχύτητας, ζάντες αλουμινίου 17ΆΆ και όλα τα χρώματα δωρεάν, στην standard τιμή 15.250 ευρώ  με κινητήρα βενζίνης και των 16.250 ευρώ  με πετρελαιοκινητήρα για το Tipo Sedan.

Δεδομένου ότι στην αγορά παρατηρείται πλέον μια σημαντική «στροφή» προς τους κινητήρες βενζίνης, η Fiat δεν θα μπορούσε παρά να δώσει και τη δική της «δυνατή» πρόταση για το ανανεωμένο Tipo: έτσι, προσφέρει στις εκδόσεις Hatchback και StationWagon (τόσο στο επίπεδο εξοπλισμού Easyόσο και στο Lounge) τον δυνατό κινητήρα βενζίνης 1.4 T-Jet 120hp, για όσους αναζητούν το κάτι παραπάνω από το αυτοκίνητό τους.

Παράλληλα, παρουσιάζει και το νέο κινητήρα πετρελαίου ECO, ο οποίος προσφέρεται στην έκδοση Easy (μόνο με τα αμαξώματα Hatchbackκαι StationWagon) και μόνο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και επιτυγχάνει εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μόλις 90γρ (στο Hatchback) ενώ, σύμφωνα με το τρέχον καθεστώς, το Tipo που φέρει τον συγκεκριμένο κινητήρα απαλλάσσεται από την πληρωμή τελών κυκλοφορίας.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις