Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Honda προσφέρει νέα αυτόματη έκδοση για το πετρελαιοκίνητο Civic, ενώ παράλληλα κάνει και μια μεγάλη έκπτωση στο βενζινοκίνητο σεντάν.

Τόσο θα κοστίζει το νέο Honda Civic Diesel με 9άρι αυτόματο

6/9/2018

Το νέο Honda Civic ντίζελ με αυτόματο 9άρι κιβώτιο κατέφθασε στη χώρα μας και η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε την τιμή του για την εγχώρια αγορά.

Το πετρελαιοκίνητο, δέκατης γενιάς Honda Civic προσφέρεται στην ελληνική αγορά σε δύο εξοπλιστικές (Comfort και Elegance) εφοδιασμένες με τον i-DTEC χωρητικότητας 1.600 κ.εκ που αποδίδει 120 άλογα με 300 Nm ροπής, που συνδυάζονται με ένα μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων.

Σήμερα, όμως, η ελληνική αντιπροσωπεία της Honda ανακοίνωσε τον εμπλουτισμό της γκάμας του πετρελαιοκίνητου Honda Civic με το νέο 9άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο θα προσφέρεται αποκλειστικά στο πλουσιότερο εξοπλιστικό επίπεδο Elegance με τιμή που ξεκινά από τις 26.700 ευρώ. Από εκεί και πέρα το Civic 1,6 i-DTEC ξεκινά από τα 22.120 ευρώ στην βασική έκδοση Comfort, ενώ η έκδοση Elegance κοστίζει από 25.250 ευρώ.

Παράλληλα, σημειώνεται και μια μεγάλη έκπτωση της τάξεως των 4.325 ευρώ για τη βενζινοκίνητη έκδοση του Honda Civic σεντάν στο βασικό εξοπλιστικό πακέτο Comfort με τον 1.500άρη turbo VTEC κινητήρα ισχύος 182 ίππων με 220 Nm ροπής. Η τελική τιμή του μοντέλου ορίζεται πλέον στις 22.325 ευρώ, ενώ ο υπόλοιπος τιμοκατάλογος του μοντέλου παραμένει αμετάβλητος.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις