Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Automotivo: Σύμμαχός σου στην αγορά μεταχειρισμένου

Automotivo: Σύμμαχός σου στην αγορά μεταχειρισμένου

Διαβάστηκε από 20032 αναγνώστες - 16/9/2022

Η διαδικασία για την επιλογή ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε καταναλωτή, απαιτεί χρόνο, έρευνα και γνώση. Η Automotivo συγκέντρωσε για εσάς ό,τι χρειάζεται να λάβετε υπόψη σας, πριν προβείτε στην αγορά του κατάλληλου μεταχειρισμένου.

Αφού έχετε υπολογίσει το budget που σκοπεύετε να διαθέσετε, από τα πρώτα πράγματα που τσεκάρετε στη συνέχεια είναι η μέτρηση των χιλιομέτρων που έχει διανύσει το όχημα.

Στην Automotivo κάθε μεταχειρισμένο που έχετε επιλέξει, συνοδεύεται από πιστοποίηση των πραγματικών χιλιομέτρων του, καθώς έχει περάσει τον απαιτούμενο εξονυχιστικό έλεγχο των 221 σημείων από εξειδικευμένους τεχνικούς και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.

Στη συνέχεια, αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας, είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει στα χέρια σας την γραπτή εγγύηση ατρακάριστου, ώστε να είστε σε θέση να γνωρίζετε ότι το μεταχειρισμένο σας δεν έχει εμπλακεί σε τρακάρισμα, που να επηρεάσει την ασφάλεια και την απόδοση του στο μέλλον.

Στα βασικά to-do κατά τη διαδικασία επιλογής μεταχειρισμένου είναι η εμπειρία του test drive που δίνει τη δυνατότητα στον αγοραστή να αξιολογήσει το υποψήφιο όχημα. Το test drive θα σας βοηθήσει να δείτε αν αυτό είναι το αυτοκίνητο της ζωής σας, ή έστω των επόμενων χρόνων σας!

Κεφάλαιο Book Service: Στην Automotivo λαμβάνετε και το πλήρες book service του αυτοκινήτου, στο οποίο βρίσκεται καταγεγραμμένο το ιστορικό όλων των εργασιών που έχει λάβει το όχημα, ενημερώνοντας τον αγοραστή για την επόμενη απαραίτητη συντήρηση. 

Ο έλεγχος του αυτοκινήτου συνήθως ξεκινά από το εξωτερικό του. Πριν κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια φροντίστε να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Χρειάζεσαι φωτισμό και μάλιστα επαρκή και σωστό για να «επιθεωρήσετε» ένα μεταχειρισμένο ως προς το χρώμα του και τυχόν φθορές στο εξωτερικό του.

Έπειτα ακολουθεί το εσωτερικό του.

Εδώ τα πράγματα είναι πιο απλά και οι ενδεχόμενες φθορές αρκετά πιο ευδιάκριτες:
Ταπετσαρία, πεντάλ, τιμόνι, χειρόφρενο, λεβιές ταχυτήτων, όργανα.

Στην Automotivo, κάθε μεταχειρισμένο  έχει λάβει τον καθιερωμένο βιολογικό καθαρισμό, ικανοποιώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα για χρήση από το νέο ιδιοκτήτη αλλά και ότι έχει υποστεί το αναμενόμενο πλήρες service του.

Αφού λάβετε όλα τα παραπάνω υπόψη είστε πλέον σε θέση να προχωρήσετε στην αγορά ενός άρτιου μεταχειρισμένου.

Ο όμιλος Automotivo μεριμνά και για την After Sales εμπειρία του οδηγού έπειτα από την αγορά του αυτοκινήτου, με δύο μονάδες σε Χαλάνδρι και Γέρακα, καλύπτοντας ένα ευρύ γεωγραφικό φάσμα σε όλο το λεκανοπέδιο, και εξυπηρετώντας κάθε ανάγκη του.  
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε