Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτές είναι οι καλύτερες επιλογές για πρώτο αμάξι

Διαβάστηκε από 6833 αναγνώστες - 10/9/2019

Το πρώτο αυτοκίνητο πρέπει να είναι φθηνό, να συγχωρεί τα λάθη του πρωτάρη, να είναι οικονομικό σε χρήση - συντήρηση και φυσικά μανιτζέβελο. Διαλέξαμε 5 μεταχειρισμένα που πληρούν όλους τους όρους και μπορούν να σας αλλάξουν την καθημερινότητα.

Nissan Micra 1.2 αυτόματο  78 PS του 2003, τιμή στα 3.650 ευρώ
https://www.autoagora.gr//used/data/cars/NISSAN-MICRA-2003_390027.asp

Αυτοκίνητο που οι περισσότεροι το αγοράζουν για πρώτο και το κρατάνε μια ζωή. Γνήσιος Ιάπωνας που θα συγχωρέσει πολλές ατασθαλίες ενός νέου οδηγού, τόσο σε θέματα συντήρησης όσο και μεταχείρισης. Το συγκεκριμένο μοντέλο του 2003 εξοπλίζεται με έναν πολύ οικονομικό 1.200άρη κινητήρα απόδοσης 78 ίππων, ικανό να σε κινείσαι οικονομικά μέσα στη πόλη αλλά και με σχετική άνεση σε μεγαλύτερα ταξίδια. Μάλιστα η αυτόματη έκδοση θα απαλλάξει τον νέο οδηγό από το άγχος της ημισύμπλεξης, της ανηφόρας και του σβησίματος. Σε εξαιρετική κατάσταση και με 106.703 χλμ. στην τιμή των 3.650 ευρώ φέρνει και εξοπλισμό που περιλαμβάνει: ηλεκτρ. παράθυρα, χειριστήρια στο τιμόνι, τηλεχειρισμό, κλιματισμό, ηλεκτρικούς καθρέφτες, abs, mp3, trip computer.


Toyota Yaris 1.3 VVTi με 90 ίππους του 2004, τιμή στα 3.650 ευρώ
https://www.autoagora.gr//used/data/cars/TOYOTA-YARIS-2004_394750.asp

Τι να πει κανείς για το απόλυτο best seller. Δεν σπάει, δεν χαλάει, ζητάει τα απολύτως απαραίτητα, ενώ έχει χώρους, γκάζι και εμφάνιση. Το Toyota Yaris είναι το αυτοκίνητο που μπορεί να τα κάνει όλα καλά και να το έχεις για μία ζωή χωρίς να το βαρεθείς. Μάλιστα το συγκεκριμένο της αγγελίας εξοπλίζεται με τον 1.300άρη VVTi κινητήρα απόδοσης 90 ίππων και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο.  Έχει διανύσει 115.000χλμ. είναι πρώτο χέρι και προσεγμένο σαν καινούργιο. Το Yaris διαθέτει χώρους για 4 ενήλικες, είναι από τα πιο αξιόπιστα μοντέλα που φτιάχτηκαν ποτέ, ενώ η αξία του ποτέ δεν θα πέσει σε τρομερό βαθμό. Στην τιμή των 3.650 ευρώ θα απολαύσετε και: ABS, Air Condition, Bucket Καθίσματα, CD Player, Immobilizer, No Smoking, Ατρακάριστο, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Κάρτες δεκτές, Κεντρικό κλείδωμα, Προβολείς ομίχλης, Τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, Υδραυλικό τιμόνι, Υπολογιστής Ταξιδιού.

Suzuki Swift 1.3 με 95 ίππους του 2006, τιμή στα 4.800 ευρώ
https://www.autoagora.gr//used/data/cars/SUZUKI-SWIFT-2006_395350.asp

Ένα εξαιρετικά εύκολο αυτοκίνητο το οποίο χρειάζεσαι το πολύ 10 λεπτά για να συνηθίσεις. Είναι μία από τις top επιλογές όσων ψάχνουν κάτι οικονομικό, σε λίγα κυβικά, με μοντέρνα εμφάνιση αλλά και χώρους για όλη τη παρέα. Το συγκεκριμένο Swift «έρχεται» με έναν 1.300άρη κινητήρα βενζίνης απόδοσης 95 ίππων και ζητάει ελάχιστα, την ώρα που σου δίνει εγγύηση, εμφάνιση και όσο γκάζι χρειαστείς ακόμα και για προσπέραση. Οι compact διαστάσεις του θα σε πάνε στο κέντρο της πόλης χωρίς κανένα άγχος, την ώρα η κατανάλωση θα σε βοηθήσει να γεμίσεις, αντί να αδειάσεις το πορτοφόλι σου. Το συγκεκριμένο μάλιστα, έχει διανύσει 92.000χλμ. διατηρώντας πλήρως ενημερωμένο βιβλίο service, ενώ στην τιμή των 4.800 ευρώ φέρνει και πολύ πλούσιο εξοπλισμό με: ABS, Air Condition, Bluetooth, CD Player, Immobilizer, Isofix -Παιδ. Καθίσματα, Ζάντες αλουμινίου, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Κεντρικό κλείδωμα, Προβολείς ομίχλης, Τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, Υδραυλικό τιμόνι, Υπολογιστής Ταξιδιού.

 
VW Polo 1.200κ.εκ. με 65 ίππους του 2002, τιμή στα 2.500 ευρώ
https://www.autoagora.gr//used/data/cars/VW-POLO-2002_396108.asp

Ένα τρίθυρο Polo είναι πάντα μία από τις επιλογές όταν μιλάμε για πρώτο αυτοκίνητο. Με τον 1.200άρη κινητήρα απόδοσης 65 ίππων να του εξασφαλίζει μέγιστη οικονομία, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απολαύσεις την ποιότητα κύλισης του. Φέρνει μία πολύ βαριά φανέλα αλλά και εκατομμύρια πωλήσεις, ενώ από θέμα χώρων κυμαίνεται στο άνω άκρο της κατηγορίας. Το συγκεκριμένο αμάξωμα παρά τα λίγα άλογα θα ταξιδέψει άνετα, θα κινηθεί μέσα στη πόλη με ευκολία, ενώ θα σας προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο για μία μελλοντική μετάβαση σε μία μεγαλύτερη κατηγορία. Στην πραγματικά πολύ χαμηλή τιμή των 2.500 ευρώ περιλαμβάνεται και εξοπλισμός με: ABS, Air Condition, Airbag, Book service, CD Player, Immobilizer, Ατρακάριστο, Ελληνικής Αντιπροσωπείας, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Ηχοσύστημα, Κάρτες δεκτές, Κεντρικό κλείδωμα, Πρώτο χέρι, Συναγερμός, Υδραυλικό τιμόνι.

 
Fiat Panda 1.200κ.εκ. με 65 ίππους του 2005, τιμή στα 3.550 ευρώ
https://www.autoagora.gr//used/data/cars/FIAT-PANDA-2005_395305.asp

Πραγματική ευκαιρία το συγκεκριμένο Fiat Panda καθώς έχει στην πλάτη του μόνο 76.000χλμ. ενώ είναι παράλληλα από τα πιο αξιόπιστα της αγοράς. Με αρκετούς χώρους για ακόμη και οικογένεια, έναν σούπερ οικονομικό 1.200άρη κινητήρα και μαζεμένες διαστάσεις, είναι μία άριστη επιλογή για πρώτο αυτοκίνητο. Δεν βγάζει ζημιές, είναι εύκολο στην χρήση ενώ θα βγει και με μεγάλη άνεση εκτός πόλης. Το σουλούπι του βοηθάει για μανούβρες μέσα στη κίνηση, ενώ από την άλλη, η πολύ καλή συντήρηση που έχει δεχθεί, του εξασφαλίζει άλλα 15 χρόνια ζωής σίγουρα. Στην εξαιρετική τιμή των 3.550 ευρώ περιλαμβάνονται και: ABS, Air Condition, Book service, Bucket Καθίσματα, CD Player, Immobilizer, Isofix -Παιδ. Καθίσματα, No Smoking, Ατρακάριστο, Ζάντες αλουμινίου, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Κάρτες δεκτές, Κεντρικό κλείδωμα, Προβολείς ομίχλης, Πρώτο χέρι, Ράγες οροφής, Υδραυλικό τιμόνι, Υπολογιστής Ταξιδιού.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις