Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Renault Captur 2013-2019: Τι ζημιές βγάζει;
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Renault Captur 2013-2019: Τι ζημιές βγάζει;

Διαβάστηκε από 14211 αναγνώστες - 1/12/2022

Το Renault Captur βρίσκεται πλέον στη δεύτερη γενιά του, και έτσι αναλύουμε πόσο καλό είναι το προηγούμενο μοντέλο για αγορά μεταχειρισμένου. Ποια συνήθη προβλήματα παρουσιάζει, και ποιες είναι οι κοινές βλάβες του πρώτου Renault Captur;

Πόσο καλό είναι το προηγούμενο Renault Captur;

Η πρώτη γενιά του Renault Captur κυκλοφόρησε από το 2013 έως το 2019 και ήταν βασισμένη στην πλατφόρμα του Renault Clio. Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος χάρισε στο μοντέλο έναν εκτός δρόμου, «περιπετειώδη» χαρακτήρα, και ο μοντέρνος σχεδιασμός, σε συνδυασμό με την ευρυχωρία, έκαναν το Captur best seller στην κατηγορία του.

Τα πρώτα μοντέλα της συγκεκριμένης γενιάς είναι ένα βήμα πριν τη δεκαετία. Πόσο αξιόπιστο είναι το μοντέλο ως μεταχειρισμένο; Τι προβλήματα έχει, και ποιες είναι οι τυπικές φθορές που θα αναμένουμε να βρούμε; Βάζουμε κάτω από το μικροσκόπιό μας το πρώτο Renault Captur και το αναλύουμε.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Τι βλάβες παρουσιάζει το Renault Captur πρώτης γενιάς;

Το Renault Captur γενιάς 2013-2019 βρίσκεται σταθερά στις κορυφαίες θέσεις των πιο αξιόπιστων μοντέλων, σύμφωνα με έρευνες της Γερμανίας. Το αυτοκίνητο δεν παρουσιάζει ζημιές στα μηχανικά μέρη, ούτε εμφανίζει σκουριές στο αμάξωμα, ακόμα και σε οχήματα που βρίσκονται στη Βόρεια Ευρώπη.
Οι κινητήρες δεν έχουν εμφανές διαρροές λαδιών, ενώ αντίστοιχα δεν υπάρχουν βλάβες στο σύστημα εξάτμισης.

Συνολικά έχουν γίνει δύο ανακλήσεις για το Renault Captur 2013-2019. Η πρώτη αφορά το φίλτρο DPF των μοντέλων με τον diesel κινητήρα 110 ίππων, ενώ η δεύτερη έχει να κάνει με τους εσωτερικούς πλαστικούς θόλους των εμπρός τροχών, που δεν εφάρμοζαν σωστά και έβγαιναν από τη θέση τους. Οι ιδιοκτήτες των μοντέλων ενημερώθηκαν γραπτώς για τις ανακλήσεις, και τα προβλήματα έχουν επιλυθεί.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε