Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
VW T-Roc με 100.000 χλμ: Θα είναι «αστέρι» ή μπελάς;
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

VW T-Roc με 100.000 χλμ: Θα είναι «αστέρι» ή μπελάς;

21/12/2022

Το VW T-Roc κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2018, και η προ-facelift γενιά του ήταν σε παραγωγή μέχρι το 2021. Με τα παλαιότερα VW T-Roc να έχουν σχεδόν αγγίξει την πενταετία, πόσο αξιόπιστα είναι για αγορά μεταχειρισμένου; Αναλύουμε ένα VW T-Roc του 2018 με σχεδόν 100.000 χλμ και βλέπουμε τι προβλήματα παρουσιάζει.

Πόσο καλό είναι ένα VW T-Roc με 100.000 χλμ;

Το VW T-Roc έκανε την εμφάνισή του στην αγορά το 2018 και ανανεώθηκε το Νοέμβρη του 2021. Το μοντέλο είναι αρκετά δημοφιλές για αγορά ως «φρέσκο» μεταχειρισμένο, μιας και τα πρώτα T-Roc ετοιμάζονται να «κλείσουν» μια πενταετία στο δρόμο. Είναι αξιόπιστα για αγορά από δεύτερο χέρι; Τι ζημιές παρουσιάζουν τα VW T-Roc, και ποιες φθορές είναι συνηθισμένες για ένα όχημα 5 χρονών; Αναλύουμε ένα μοντέλο του 2018 με 96.000 χλμ και σας δίνουμε τις απαντήσεις!

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Τι ζημιές βγάζει ένα VW T-Roc 5ετίας;

Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη του VW T-Roc, τα σχεδόν 100.000 χλμ που έχει στην «πλάτη» του το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχουν αφήσει σημάδια. Το αυτοκίνητο έχει τον δίλιτρο TSI κινητήρα και τετρακίνηση, και τα πάντα λειτουργούν άψογα. Στο δρόμο, το VW T-Roc κυλά απροβλημάτιστα χωρίς τριγμούς και παράξενους θορύβους σε καμπίνα και αμάξωμα. Το σύστημα τετρακίνησης τύπου Haldex προσφέρει υψηλή πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες και κάνει τη συμπεριφορά του μοντέλου ουδέτερη.

Καλό είναι να γνωρίζετε πως το TSI μοτέρ 1,5 λίτρων παράγει τρέμουλο όταν εκκινεί, κάτι που μπορεί να διορθωθεί με αναβάθμιση στο λειτουργικό σύστημα του εγκεφάλου.

Το κάτω μέρος του εμπρόσθιου προφυλακτήρα του VW T-Roc της δοκιμής είναι σε άριστη κατάσταση. Αν δείτε βαθιές γρατζουνιές, τότε αυτό είναι σημάδι πως οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες αρέσκονταν σε εκτός δρόμου περιηγήσεις.

Το αυτοκίνητο προέρχεται από τη Γερμανία, κάτι που σημαίνει πως σε αυτά τα –σχεδόν- 5 χρόνια κυκλοφορίας του, αρκετά από τα 96.000 χλμ έγιναν σε δρόμους με αλάτι λόγω χιονιού. Παρόλα αυτά, στο αμάξωμα δεν υπάρχει ίχνος σκουριάς, δείχνοντας πως το μοντέλο έχει υψηλή αντιδιαβρωτική προστασία.
Περνώντας στο εσωτερικό, έχουν γίνει αναφορές σχετικά με καθυστερήσεις και κολλήματα του συστήματος infotainment. Επίσης ενδέχεται να ακούγονται τριγμοί από τα ηχεία.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε