Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τι φθορές θα βρω σε ένα μεταχειρισμένο Toyota C-HR;

Τι φθορές θα βρω σε ένα μεταχειρισμένο Toyota C-HR;

Διαβάστηκε από 32693 αναγνώστες - 11/8/2023

Το Toyota C-HR που δοκιμάζουμε ως μεταχειρισμένο είναι 5 ετών, ωστόσο τίποτα στο εσωτερικό δεν μαρτυρά πως έχει περάσει παραπάνω από 1 χρόνος κυκλοφορίας. Στην καμπίνα υπάρχουν αρκετές επενδύσεις σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, το οποίο παραμένει άθικτο, χωρίς γρατζουνιές και σημάδια. Συνολικά τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι στιβαρά και ποιοτικά, με αντοχή στο χρόνο, ενώ η προσεγμένη συναρμογή έχει ως αποτέλεσμα να μην ακούγονται τριγμοί. Το μόνο που δείχνει πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι μοντέλο του 2018 είναι το σύστημα infotainment, που έχει κάπως ξεπερασμένη εμφάνιση. Ωστόσο παραμένει πλήρως λειτουργικό, χωρίς προβλήματα.

Στον εξοπλισμό του οχήματος δοκιμής περιλαμβάνονται LED φώτα, θερμαινόμενα καθίσματα και τιμόνι, σύστημα διατήρησης στη λωρίδα κυκλοφορίας, προσαρμοστικό cruise control και camera οπισθοπορείας. Τα πάντα δουλεύουν απροβλημάτιστα.

Αν το αυτοκίνητο που θέλετε να αγοράσετε προέρχεται από κάποια βόρεια χώρα, στην οποία χρησιμοποιείται συχνά αλάτι το χειμώνα, καλό είναι να κάνετε έναν τυπικό έλεγχο στο κάτω μέρος του αμαξώματος, μιας και υπάρχει πιθανότητα να έχει εμφανιστεί λίγη επιφανειακή σκουριά. 

Σελ.
1
Δεν βγάζει ζημιές το υβριδικό Toyota C-HR
Σελ.
2
Τι φθορές θα βρω σε ένα μεταχειρισμένο Toyota C-HR;
Σελ.
3
Ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά στοιχεία του Toyota C-HR;