Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Alfa Romeo Giulia Coupe: Σεμινάρια ιταλικού design
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Alfa Romeo Giulia Coupe: Σεμινάρια ιταλικού design

28/2/2022

Ανεξάρτητα σχέδια ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει μια νέα Giulia Coupe, εάν η Alfa Romeo έπαιρνε την απόφαση να βγάλει στην παραγωγή ένα GT μοντέλο.

Ψηφιακά σχέδια μία μελλοντικής Giulia Coupe

Ο όμιλος Stellantis έχει δηλώσει αρκετές φορές τις προθέσεις του για την Alfa Romeo, θέλοντας να την επαναφέρει στις παλιές της δόξες με νέα μοντέλα που θα έχουν την χαρακτηριστική ιταλική φινέτσα της φίρμας. Προς το παρόν οι φήμες θέλουν την Alfa Romeo να έχει στα σκαριά ένα ακόμη SUV, μετά τις Tonale και Stelvio, ενώ στο μέλλον ίσως δούμε και κάποιο πιο σπορ μοντέλο όπως είχαμε αναφέρει και παλιότερα. Με αφορμή αυτό, ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής παρουσιάζει τη δική του άποψη για μια Giulia Coupe, που θα τράβαγε τα βλέμματα αλλά και τις καρδίες, όχι μόνο των Alfisti.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Χαρακτηριστικό ιταλικό design

Τα ψηφιακά σχέδια ανήκουν στον Maxim Sherschev, ένα σχεδιαστή που έχει δουλέψει για τις Volkswagen, Αudi, Renault και Marussia. O απώτερος σκοπός του Maxim ήταν να δημιουργήσει ένα GT μοντέλο για την Alfa Romeo, έχοντας αρκετές επιρροές από τις Giulia και  Stelvio. Για το λόγο αυτό, καταλαβαίνεις από την πρώτη ματιά πως το εικονιζόμενο μοντέλο ανήκει στην ιταλική φίρμα, με την χαρακτηριστική τριγωνική γρίλια – θυρεό να μαγνητίζει το βλέμμα, ενώ τα λεπτεπίλεπτα, κομψά φωτιστικά σώματα και οι μεγάλοι αεραγωγοί τονίζουν την «επιθετική» εμφάνιση. Οι ζάντες θυμίζουν άλλα μοντέλα της ιταλικής μάρκας, με το βλέμμα να καταλήγει στο πίσω μέρος και τα φουτουριστικά φωτιστικά σώματα που ολοκληρώνουν μαζί με την τριγωνική απόληξη της εξάτμισης, το «αιχμηρό» design.

Πολλοί παρακαλούν να τη δουν στην παραγωγή

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ξεκάθαρο από την Alfa Romeo αν είναι στα άμεσά της πλάνα η  κατασκευή ενός τέτοιου μοντέλου, με τις φήμες παρόλα αυτά να οργιάζουν. Αν όμως σχεδιάζει κάτι τέτοιο, όλα τα φώτα της παγκόσμιας αγοράς θα είναι στραμμένα πάνω της.



 
Μαθήματα ιταλικής φινέτσας!
«Καθαρόαιμο» σπορ διθέσιο μοντέλο.
Με το χαρακτηριστικό design των Ιταλών.
Φανερά επηρεασμένη από τις Giulia και Stelvio.
Πιστεύεις έχει νόημα η παραγωγή ενός τέτοιου μοντέλου;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε