Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Στα σκαριά νέα σπορ Alfa Romeo

Στα σκαριά νέα σπορ Alfa Romeo

11/2/2022

Σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της μάρκας, Jean-Philippe Imparato "μαρτύρησε" πως τα μελλοντικά σχέδια της Alfa Romeo περιλαμβάνουν και ένα νέο σπορ αυτοκίνητο.

Δεν επαναπαύονται στην Tonale

Ακόμα ο ενθουσιασμός από την παρουσίαση της Tonale δεν έχει καταλαγιάσει, με την Alfa Romeo να υπόσχεται πως το πολυαναμενόμενο SUV είναι η αρχή μιας σειράς νέων μοντέλων που αναμένεται να δούμε μέσα στα επόμενα χρόνια. Ένα από αυτά που θα μας παρουσιάσει θα είναι ένα σπορ μοντέλο, Του οποίου “πνευματικός πατέρας” αποτελεί ο επικεφαλής της εταιρείας Jean-Philippe Imparato

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Με επιρροές από θρυλικά μοντέλα

Κάνοντας επίκληση στις Spider «Duetto» και T33 Stradale, το “αφεντικό” της Alfa Romeo ανέφερε πως τα συγκεκριμένα θρυλικά μοντέλα αποτελούν πηγή έμπνευσης για ένα νέο σπορ μοντέλο, με άμεση σύνδεση με την πλούσια κληρονομιά της Alfa Romeo. «Αν φέρω ένα καλό επίπεδο επιχειρηματικής δραστηριότητας, είμαι σίγουρος ότι ο επικεφαλής της Stellantis, Carlos Tavares και εγώ θα μιλήσουμε για μερικά ονειρεμένα αυτοκίνητα που θα ακολουθήσουν στο μέλλον. Θα ήθελα να έχω μία Duetto μια μέρα», ενώ συμπλήρωσε: «Έχουμε τόσες πολλές ιδέες. Εάν επισκεφτείτε το μουσείο της Alfa Romeo, σε πέντε λεπτά καταλαβαίνετε τις δυνατότητες αυτού που έχουμε στο μυαλό μας. Δεν μπορώ να παρουσιάσω κάτι συγκεκριμένο προς το παρόν, αλλά μπορώ να σας πω ότι δεν ξεχνάω το παρελθόν μας». 

Κύριος στόχος η αύξηση των κερδών

Ο Imparato δεν προχώρησε σε άλλες λεπτομέρειες, με τις φήμες να κάνουν λόγο πως το αναμενόμενο μοντέλο θα κάνει την εμφάνισή του κοντά στο 2030. Μέχρι τότε η Alfa Romeo θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στην ηλεκτροκίνηση καθώς και σε περισσότερο εμπορικά μοντέλα, με στόχο το επιπλέον κέρδος που θα της δώσουν την δυνατότητα να προχωρήσει σε νέα πρότζεκτ.   

 

Η Tonale είναι μόνο η αρχή! 
Ο επικεφαλής της Alfa Romeo “μαρτύρησε” πως θα δούμε ένα νέο σπορ μοντέλο. 
Οι Alfa Romeo Spider «Duetto» και T33 Stradale θα αποτελέσουν έμπνευση. 
Μετά το 2025 η παρουσίασή του. 
Τελικά έχουν ή δεν έχουν νόημα τα σπορ μοντέλα στην γκάμα; 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε