Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τα 8 λάθη που κάνουμε όταν γυαλίζουμε το αυτοκίνητο
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα 8 λάθη που κάνουμε όταν γυαλίζουμε το αυτοκίνητο

4/6/2021

Πας για καλό και μπορεί να κάνεις ζημιά! Μπορούμε να γυαλίσουμε και μόνοι μας το αυτοκίνητό μας, αρκεί να προσέχουμε και να μην κάνουμε ένα από τα παρακάτω λάθη, τα οποία θα προκαλέσουν ζημιά στο χρώμα. Εσείς εμπιστεύεστε τον εαυτό σας για αυτή τη διαδικασία;

Όταν γυαλίζουμε το αυτοκίνητό μας, επαναφέρουμε το χρώμα στην αρχική, λαμπερή του κατάσταση. Παρόλο που υπάρχουν εξειδικευμένα καταστήματα που ασχολούνται με αυτό το αντικείμενο, πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να περιποιηθούν και να φροντίσουν μόνοι τους το αγαπημένο τους όχημα. Αυτή η διαδικασία εγκυμονεί ορισμένα λάθη, τα οποία, αν γίνουν, έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα από το αναμενόμενο, αφού προκαλούν ζημιά στο χρώμα του αυτοκινήτου.

Κοινοποίησέ το »

Αναλύουμε τα 8 λάθη που απαγορεύεται να κάνουμε όταν γυαλίζουμε το χρώμα του οχήματός μας.

1) Επιλέγουμε επαγγελματικό αλοιφαδόρο
Το γυάλισμα με μηχάνημα δεν είναι για αρχάριους! Αν δεν έχουμε εντρυφήσει αρκετά στην «τέχνη» του γυαλίσματος, μπορούμε να κάνουμε συχνά λάθη. Το ιδανικό για κάποιον νέο στο χώρο είναι το γυάλισμα με το χέρι. Εάν θέλετε οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε μηχάνημα, καλύτερα να επιλέξετε έναν έκκεντρο αλοιφαδόρο, ο οποίος είναι πιο «φιλικός» για κάποιον ερασιτέχνη που ξεκινά τα πρώτα του βήματα στον κόσμο του detailing, αφού «συγχωρεί» λάθη. Η συγκεκριμένη συσκευή κάνει ελλειπτική κίνηση και δεν αφαιρεί μεγάλη ποσότητα από το βερνίκι. Οι περιστροφικοί αλοιφαδόροι που κάνουν κυκλική περιστροφή, απευθύνονται σε επαγγελματίες και γενικότερα πιο έμπειρους, αφού είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί, σε βαθμό που υπάρχει κίνδυνος για το χρώμα από λάθος χρήση.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις