Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τα 4 αυτοκίνητα που δεν περίμενε κανείς να πατώσουν
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα 4 αυτοκίνητα που δεν περίμενε κανείς να πατώσουν

Διαβάστηκε από 5488 αναγνώστες - 18/1/2023

Μετά από 100.000 χιλιόμετρα σε σκληρές δοκιμές αντοχής, η πραγματική ποιότητα ενός αυτοκινήτου αρχίζει να φαίνεται! Είδαμε ανεπάντεχες επιτυχίες, αλλά και κραυγαλέες αποτυχίες στα mega test της Autobild. Στη λίστα με τα μοντέλα που πάτωσαν υπάρχουν 2 γερμανικά και 2 ιαπωνικά οχήματα που προκαλούν έκπληξη στο άκουσμα τους!

Το όνομα δεν κάνει την ποιότητα

Από το 2014, περισσότερα από 80 μοντέλα έχουν περάσει τις πύλες του parking των γραφείων της AUTO BILD για να υποβληθούν στο test αντοχής των 100.000 χλμ. Τα αυτοκίνητα αφού διανύσουν σε δημοσιογραφικούς ρυθμούς τα συγκεκριμένα χιλιόμετρα, αποσυναρμολογούνται εντελώς, μένοντας ουσιαστικά ένα κουφάρι, και κρίνονται σύμφωνα με τις ζημιές και τα ελαττώματα που έχουν παρουσιάσει.

Μερικά έχουν κερδίσει πανηγυρικά, άλλα μας έχουν εκπλήξει με την ποιότητα τους και κάποια μας έκαναν αρνητική εντύπωση για το πόσο άσχημα τα πήγαν στο test, παρόλο που ήρθαν με «μεγάλες περγαμηνές». Από τα μοντέλα με τη χειρότερη βαθμολογία, 4 μας έκαναν τρομερή αίσθηση αφού σίγουρα κανείς δεν περίμενε να βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις. Αυτά είναι το Audi Q3, το BWM 218i Active Tourer, το Subaru XV και το Suzuki Vitara! Πάμε να τα δούμε αναλυτικά!
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε