Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τα 10 ηλεκτρικά που θα αλλάξουν το 2023

Τα 10 ηλεκτρικά που θα αλλάξουν το 2023

Διαβάστηκε από 68554 αναγνώστες - 22/2/2023

Opel Astra Electric, Mercedes EQS SUV και Hyundai Kona είναι μόλις 3 από τα 10 ηλεκτρικά που σύντομα θα δούμε στους δρόμους και θα δώσουν άλλο αέρα στο 2023. Πάμε να τα δούμε.

Η γκάμα των ηλεκτρικών μεγαλώνει

Η ηλεκτρική κίνηση εξακολουθεί να είναι σε άνοδο. Από μικρά αυτοκίνητα πόλης μέχρι πολυτελές SUV, η γκάμα των αμιγώς ηλεκτρονικών αυτοκινήτων αυξάνεται συνεχώς. Τα σπορ αυτοκίνητα επωφελούνται από την άμεση απόκριση και την υψηλή ροπή που προσφέρει το ρεύμα, ενώ τα πόλης, όπως το Corsa Electric, προσφέρουν εξαιρετική οικονομία στις αστικές μετακινήσεις ακόμα και τώρα που έχει ανέβει η τιμή της κιλοβατώρας. Μάλιστα δεν είναι οι λίγες, οι παραδοσιακές εταιρίες που έχουν ήδη προχωρήσει σε ίδρυση «υπο-μαρκών» ώστε να εξελίξουν και να επενδύσουν σε ακόμα περισσότερα ηλεκτρικά οχήματα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη Volvo με τη Polestar.

Προ των πυλών υπάρχουν 10 ηλεκτρικά που έρχονται να ζεστάνουν ακόμα περισσότερο το καταναλωτικό κοινό όσο αφορά την ηλεκτροκίνηση και να δώσουν επιλογές που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν «υπήρχαν στο χάρτη».
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε