Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Αποκαλύπτουμε το νέο Hyundai Kona N

11/5/2020

Η Κορεατική βιομηχανία της Hyundai, κάνει τις τελικές δοκιμές εξέλιξης του Kona N. Ποιες οι διαφορές του από το «μικρό» αδελφάκι του? Η AUTO BILD σας αποκαλύπτει το νέο SUV αλλά και όλα τα χαρακτηριστικά του δυναμικού μοντέλου.

H Hyundai, πραγματοποιεί τις τελικές δοκιμές εξέλιξης του νέου Hyundai Kona N. Το μοντέλο που «γράφει» χρόνους στην Πράσινη Κόλαση, είναι φορτωμένο με πολύ καμουφλάζ, αλλά η AUTO BILD σας αποκαλύπτει το 2ο Ν μοντέλο που θα κυκλοφορήσει στην Ευρωπαική αγορά.



Παρατηρώντας το από εμπρός, θα δει κανείς μια αρκετά μεγαλύτερη γρίλια αλλά και οι αεραγωγοί χαμηλά στον προφυλακτήρα, είναι μεγαλύτερου μεγέθους. Νέας σχεδίασης είναι και οι ζάντες, στις οποίες χωρούν μέσα τους οι κόκκινες δαγκάνες φρένων. Μεγαλύτερη δείχνει και η πίσω αεροτομή ενώ και ο πίσω προφυλακτήρας θα είναι πιο δυναμικός σε σχεδίαση, με στρογγυλές απολήξεις εξάτμισης αλλά και διαχύτη.


 
Η νέα ανάρτηση του Hyundai Kona N, βοηθά κατά πολύ την δυναμική συμπεριφορά του αυτοκινήτου στον δρόμο, ενώ έχει μειώσει και την απόσταση από το έδαφος, σε σχέση με το συμβατικό αδελφάκι του. 
 
Κάτω από το καπό, είναι ο γνωστός γνωστός 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας της Hyundai με ισχύ 275 ίππους, με 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη ή ένα 6άρι μηχανικό και σύστημα τετρακίνησης. Οι πληροφορίες λένε πως το νέο Hyundai Kona N, θα κυκλοφορήσει και επίσημα μέσα στο 2020. 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις