Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mercedes CLE Coupé: Οδηγούμε το νέο «πνεύμα ελευθερίας» της εταιρίας
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes CLE Coupé: Οδηγούμε το νέο «πνεύμα ελευθερίας» της εταιρίας

Διαβάστηκε από 16164 αναγνώστες - 14/9/2023

Η Mercedes E-Class Coupé και η C-Class Coupé αποτελούν πλέον «παρελθόν» και τη θέση τους πήρε η δυναμική CLE Coupé, που καταφέρει να συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των 2 προκατόχων της και ταυτόχρονα να προσφέρει νέες συγκινήσεις. Την οδηγήσαμε με 3 διαφορετικούς κινητήρες και σας την παρουσιάζουμε

Mercedes CLE: Ένας αιώνιος έφηβος

Η νέα Mercedes CLE Coupé είναι η επιθυμία των πελατών, μιας κι αυτοί, σύμφωνα με την εταιρεία, ήθελαν ένα νέο κουπέ. Από την μία ήταν οι οδηγοί της C-Class Coupé, οι οποίοι ήταν δυσαρεστημένοι με το μέγεθος του οχήματός τους κι από την άλλη οι ιδιοκτήτες της E-Class Coupé που ήθελαν κάτι πιο δυναμικό. H γερμανική εταιρεία δείχνοντας ότι ακούει το κοινό που την εμπιστεύεται, έβαλε τους ανθρώπους της να βρουν την χρυσή τομή και το αποτέλεσμα ήταν η νέα CLE Coupé (και cabrio προσεχώς), με την οποία ήδη είχαμε μια πρώτη βόλτα όταν βρισκόταν ακόμα στο στάδιο της προπαραγωγής .

Με μήκος 4,85 μέτρα και μεταξόνιο 2,86 μέτρα, η CLE Coupé προσφέρει αξιοπρεπείς εσωτερικούς χώρους και, με λίγες υποχωρήσεις, ακόμη και ενήλικες μπορούν να ταξιδέψουν άνετα στα δύο πίσω καθίσματα, ενώ εξαιρετικός για το χαρακτήρα της είναι κι ο χώρος αποσκευών που αγγίζει τα 420 λίτρα, δηλαδή 60 περισσότερα από ό,τι η C-Class Coupé και μόλις πέντε λιγότερα από την E-Class Coupé.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε