Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η νέα GLA είναι άνετη και προσφέρει ξεκούραστες διαδρομές στους επιβάτες της.

Το άνετο Συμπέρασμα

Διαβάστηκε από 31566 αναγνώστες - 13/7/2020

Η νέα GLA είναι αρκετά άνετη, καταπίνει με υπομονή τις ανωμαλίες του οδοστρώματος και προσφέρει ξεκούραστες διαδρομές στους επιβάτες της, παρέχοντας εξαιρετική ποιότητα κύλισης. Τα καθίσματα παρέχουν πολύ καλή στήριξη, ειδικά στα πλάγια στην περιοχή της πλάτης, η πίσω σειρά καθισμάτων μεγάλωσε, η εμπειρία χρήσης, συμπεριλαμβανομένου του εξαιρετικού φωνητικού ελέγχου,  είναι καλύτερη και το επίπεδο θορύβου στο εσωτερικό είναι χαμηλότερο. Και όταν η συζήτηση έρθει στο θέμα ασφάλεια, η  Mercedes τα καταφέρνει περίφημα. Πιο συγκεκριμένα, στο τεστ φρεναρίσματος επιβραδύνει ακόμα καλύτερα με κρύους δίσκους

Η νέα Mercedes GLA 220 d 4Matic είναι γρήγορη, άνετη και ασφαλής. Η τιμή της (στην γερμανική αγορά) είναι 44.125 ευρώ για την έκδοση GLA 220 d 4Matic με κινητήρα ντίζελ 190 ίππων, αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση. Τα θερμαινόμενα καθίσματα και η εκκίνηση χωρίς κλειδί είναι μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού. 
Στην ελληνική αγορά η νέα GLA λανσάρεται με την έκδοση GLA200, με τον 1,33 κινητήρα βενζίνης απόδοσης 163 ίππων και 250 Nm ροπής, με 7αρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και τιμή 35.850 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή αυτή είναι κατά σχεδόν 2.000 ευρώ χαμηλότερη από αυτήν της γερμανικής αγοράς, ενώ ιδιαίτερα πλούσιος είναι και ο εξοπλισμός που την συνοδεύει.  

Συμπέρασμα
Τελικά, η Mercedes προσφέρει το καλύτερο compact SUV σε αυτή την κατηγορία αφού η νέα GLA φαίνεται να έχει όλα τα προσόντα για να τα καταφέρει.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει