Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το All-Terrain κάνει το κάτι παραπάνω

Το All-Terrain κάνει το κάτι παραπάνω

Διαβάστηκε από 13339 αναγνώστες - 28/4/2024

 Βέβαια όποιοι αποφασίσουν να επιλέξουν το βασικό dieselοκινητήρα της All-Terrain με γνώμονα την τιμή, θα πρέπει να ξέρουν ότι δεν θα προσφέρει κάτι περισσότερο από πολύ καλή ποιότητα κύλισης. Διότι όσο άνετο είναι στο δρόμο, με τις αεραναρτήσεις να καταπίνουν τα πάντα στο διάβα τους και να σε βγάζουν ατσαλάκωτο στο τέλος της διαδρομής, άλλο τόσο καταπονείται όταν κινείται σε πιο ανηφορικές διαδρομές, όπου μουγκρίζει αρκετά στο τέρμα γκάζι και θέλει λίγο παραπάνω απόσταση για να προσπεράσει.

Από την άλλη, η Plug-in diesel Mercedes Ε-Class All-Terrain 300de είναι ίσως το καλύτερο αυτοκίνητο για οδήγηση σε όλα τα εδάφη. Η αυτονομία που προσφέρει ο τετρακύλινδρος κινητήρας σε συνδυασμό με την μπαταρία χωρητικότηταs 25,4 kWh, που προσφέρει εμβέλεια έως και 102 χιλιόμετρα, είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο θα αντέξει και η πιο δυνατή ουροδόχος κύστη, ενώ οι 129 ηλεκτρικοί ίπποι και τα 440Nm ροπής που προσθέτει ο ηλεκτροκινητήρας είναι ικανά να κάνουν τις προσπεράσεις παιχνιδάκι.



Όταν η άσφαλτος τελειώσει και μπεις σε χωμάτινες διαδρομές, τότε το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πατήσεις ένα κουμπί ώστε οι αναρτήσεις να αυξήσουν την απόσταση από το έδαφος ακόμα 46 χιλιοστά, ενώ το λογισμικό, που διαθέτει ειδικό off-road πρόγραμμα, μεταξύ άλλων εμφανίζει εικόνα από το μπροστινό κάτω μέρος του αυτοκινήτου ώστε να ξέρεις ανά πάσα στιγμή σε τι επιφάνειες πατάς. Ακρως βολικό, αν αναλογιστείς πόσο κοστίζουν τα ανταλλακτικά της γερμανικής εταιρείας.

Μιλώντας για λεφτά, η Ε-Class station wagon έχει μια τυπική τιμή για Mercedes, με τη βασική estate Ε200 να στοιχίζει στη Γερμανία 64.498 ευρώ, ενώ η All-Terrain ξεκινάει 3.000 ευρώ παραπάνω. Όχι πολλά επιπλέον για τα δεδομένα της εταιρείας, αλλά θα μπορούσαμε να πούμε εξαιρετικά τίμια για τα extra χαρακτηριστικά (λογισμικό, αερανάρτηση και περιφερειακές λεπτομέρειες) που εφοδιάζεται η περιπετειώδης έκδοση.

Συμπέρασμα

Η Mercedes E-Class φαντάζει το ιδανικό αυτοκίνητο για όλες τις ανάγκες, αφού χάρη στην πληθώρα των κινητήρων, των εκδόσεων και του εξοπλισμού μπορεί να ακολουθήσει στο 100% τα θέλω του εν δυνάμει ιδιοκτήτη. Ως station wagon κρύβει ακόμα περισσότερα ταλέντα, ενώ στην All-Terrain έκδοση, όχι μόνο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα SUV που έχουν κατακλύσει την αγορά, αλλά διαθέτει πλεονεκτήματα που δεν βρίσκεις εκτός Mercedes.
 
H Mercedes E-Class station wagon κάνει τα περισσότερα SUV να μοιάζουν «λίγα»!
Έχει χώρους, luxury στοιχεία και βγάζει μέχρι και 381 άλογα
Ψηλώνει με ένα κουμπί για μεγαλύτερες off-road περιπέτειες!
Βγάζει 102 αμιγώς ηλεκτρικά χιλιόμετρα με μόνο μια φόρτιση!
Θα αγόραζες ένα station wagon ή θα πήγαινες κατευθείαν σε SUV;

 

Σελ.
1
Οδηγούμε τη νέα Mercedes Ε-Class Estate: Tα station wagon δεν πέθαναν
Σελ.
2
Το All-Terrain κάνει το κάτι παραπάνω