Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οδηγούμε το νέο Renault Zoe R135

Διαβάστηκε από 40393 αναγνώστες - 18/9/2020

Η Γαλλία ζει, αγαπητοί αναγνώστες μας! Με το νέο Zoe R135/Z.E. 50 δείχνει η Renault εντυπωσιακά, πως μπορεί να λειτουργήσει η επανάσταση της ηλεκτροκίνησης και πού υστερούν οι αντίστοιχες γερμανικές προτάσεις στο θέμα. Η ποιότητα, η διαθεσιμότητα και οι χρόνοι παράδοσης είναι από τα θετικά στοιχεία του Zoe.

Το made in Germany, είναι φυσικά κάτι, που κυριαρχεί σε όλη τη γη. Όπου κυκλοφορούν Mercedes, BMW και Audi, είναι πάντα μπροστά.
Τουλάχιστον στον «παλιό» κόσμο. Αν όμως, πιστέψουμε ότι στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο των επόμενων ετών δεν υπάρχει άλλος δρόμος, η… "good old Germany" θα δείχνει πολύ παλιά. Cool ηλεκτροκίνητα μοντέλα κατασκευάζει η Tesla (εντάξει, και η Porsche τον τελευταίο καιρό).



Ωστόσο, ηλεκτροκίνητα μοντέλα για τη μάζα; Στη VW τα e-αυτοκίνητα είναι κάπως παρωχημένα, αν κρίνουμε τα e-up και e-Golf, ή τα νεότερης τεχνολογίας, όπως το ID.3 δεν είναι διαθέσιμα ακόμη. Στις δε premium εταιρείες, οι τιμές (εντός γερμανικών συνόρων) ξεκινούν σήμερα από τα 39.000 (BMW i3), 69.100 (Audi e-tron) και 71.281 ευρώ (Mercedes EQC). Επομένως, αυτό το... σπορ δεν είναι για όλους.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις