Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
9 φωτογραφίες »

Όλα τα compact SUV έως το 2022

Διαβάστηκε από 223543 αναγνώστες - 9/6/2020

Η μόδα των SUV έχει χτυπήσει κόκκινο, και οι βιομηχανίες σχεδιάζουν ολοένα και πιο πολλά τέτοια αυτοκίνητα, αφού το αγοραστικό κοινό, δείχνει αχόρταγο. Ποια compact SUV θα κυκλοφορήσουν από σήμερα έως και το 2022? Η AUTO BILD έχει το ρεπορτάζ.

Πλέον, τα SUV είναι τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα, από όλες τις κατηγορίες. Το κοινό διψάει για νέα μοντέλα και οι βιομηχανίες προσπαθούν να τους ξεδιψάσουν, με ολοένα και πιο φρέσκες προτάσεις. Τα SUV κατακτούν όλο και περισσότερους νέους αγοραστές, ενώ οι πιο πολλοί από αυτούς, τα προηγούμενα χρόνια επέλεγαν άλλης κατηγορίας αυτοκίνητα. Τώρα όλοι ψάχνουν για ένα SUV που και μοδάτο είναι, αλλά και πολύ λειτουργικό και πρακτικό. Ποια όμως θα κλέψουν την παράσταση τα επόμενα χρόνια? Το νέο Nissan Qashqai? To VW Tiguan ή το Kona? Η AUTO BILD έχει το ρεπορτάζ των επερχόμενων compact SUV, και σας μεταφέρει όλες τις πληροφορίες των μοντέλων που θα μας απασχολήσουν πολύ σύντομα.
 
Skoda Kamiq Scoutline
Έναρξη κυκλοφορίας: Ιούλιος 2020



Το Skoda Kamiq είναι από τα πιο δημοφιλή SUV της Skoda. Στην έκδοση Scoutline που θα παρουσιαστεί σε μικρό χρονικό διάστημα, θα συναντήσουμε αλλαγές στο οπτικό πακέτο του μοντέλου, σε φουσκώματα των φτερών αλλά και διάφορες νίκελ λεπτομέρειες που θα αλλάξουν το prestige του μοντέλου. 
 
VW Tiguan facelift
Έναρξη κυκλοφορίας: τέλος του 2020




H VW θα παρουσιάσει φέτος το πιο αιχμηρό Tiguan που έχει βγει μέχρι και σήμερα. Θα εφοδιαστεί με κινητήρες από το νέο Golf, σε εκδόσεις βενζίνης των 1,5 λίτρων και diesel των δύο λίτρων. Σίγουρο είναι πως θα εξοπλιστούν με ήπια αλλά και plug-in υβριδικές επιλογές. 
 
Cupra Formentor 
Έναρξη κυκλοφορίας: τέλος του 2020




Η θυγατρική performance εταιρεία της Seat, θα κυκλοφορήσει μέσα στην χρονιά το Cupra Formentor. Ουσιαστικά αυτό θα είναι το πρώτο ανεξάρτητο SUV της βιομηχανίας, και θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Η πρώτη του έκδοση θα είναι μια plug-in hybrid επιλογή με απόδοση 245 ίππους και η δεύτερη θα είναι εφοδιασμένη με έναν κινητήρα βενζίνης με ισχύ 310 ίππων.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις