Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οδηγούμε το νέο Volvo S60 T6 310 ίππων

Διαβάστηκε από 17270 αναγνώστες - 11/10/2019

Το νέο Volvo S60 κατασκευάζεται στην Αμερική και κάνει δυναμική είσοδο στην Ευρώπη. Έχει άραγε ελπίδες η μεσαία λιμουζίνα στην Ευρωπαϊκή αγορά, και κατά πόσο μπορεί να σταθεί απέναντι σε καταξιωμένους αντιπάλους της κατηγορίας?

Το νέο Volvo S60 είναι το πρώτο Σουηδικό μοντέλο, το οποίο κατασκευάζεται στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στο νέο εργοστάσιο στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας. Η Σουηδική μεσαία λιμουζίνα αναμένεται να αποτελέσει τον άμεσο ανταγωνιστή ή αν προτιμάτε μια άκρως ελκυστική εναλλακτική πρόταση μοντέλων όπως η 3άρα BMW, η C-Class και το Audi A4.
Η νέα λιμουζίνα θα είναι το πρώτο Volvo, το οποίο δεν θα εφοδιάζεται με πετρελαιοκινητήρα, παρά μόνο με υβριδικούς κινητήρες με την επωνυμία "Polestar Engineered" και με κινητήρες βενζίνης φυσικά. Το νέο Volvo S60 βασίζεται όπως και το αδελφό μοντέλο V60 στη νέα πλατφόρμα SPA. Για να σχηματίσουμε μια πιο σφαιρική εικόνα για το νέο Volvo S60 ταξιδέψαμε στην «πατρίδα» του για να το περιεργαστούμε από κοντά, αλλά και να το οδηγήσουμε βεβαίως..
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις