Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τα νέα μοντέλα της VW για το 2022

Διαβάστηκε από 76837 αναγνώστες - 27/5/2020

VW ID Buzz
Έναρξη πωλήσεων: 2022
Το όνομά του αποκαλύπτει πως θα πρόκειται για μία τελείως καινούργια εποχή του VW Bus. Το ID Buzz προβλέπεται να κυκλοφορήσει το 2022, δύο χρόνια μετά από το ID Neo, με ηλεκτροκινητήρα, αλλά ακόμα και αυτόνομα, όντας βασισμένο σε μία εξ ολοκλήρου νέα αρχιτεκτονική, της ηλεκτροκίνητης πλατφόρμας “MEB”.



Ογκώδεις κινητήρες και συστήματα μετάδοσης δε θα υπάρχουν, επομένως το μήκους 4,94 m, πλάτους 1,98 m και ύψους 1,96 m ID Buzz θα διαθέτει πολύ χώρο. Για παράδειγμα ο όγκος αυτού των αποσκευών θα κυμαίνεται μεταξύ 660 και 4.600 λίτρων, ενώ το κατώφλι φόρτωσης θα έχει ύψος 60 cm. Κάτω από το μπροστινό καπό μπορούν να τοποθετηθούν αντικείμενα όγκου έως και 200 λίτρων.

VW Nivus
Έναρξη πωλήσεων: 2022



Το νέο crossover μοντέλο, παρά την τεχνολογική συγγένειά του με το T-Cross, θα έχει τη δική του, ξεχωριστή σχεδίαση. Το Nivus εξελίσσεται ήδη στη Βραζιλία και θα κατασκευάζεται εκεί. Αργότερα, όμως, θα πωλείται σε όλο τον κόσμο. Τα μοντέλα, που προορίζονται για τους Ευρωπαίους πελάτες θα ξεκινήσουν να κατασκευάζονται στα τέλη του 2021 μέσα στα όρια της ΕΕ.

VW Amarok
Έναρξη πωλήσεων: 2022



Η VW ανακοίνωσε την παραγωγή της δεύτερης γενιάς του Amarok. Η ιδιαιτερότητά του έγκειται στο γεγονός ότι το pick-up θα προκύψει σε συνεργασία με τη Ford, καθώς το νέο Amarok θα μοιραστεί την πλατφόρμα με το επόμενο Ford Ranger.