Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πως είναι η ζωή με ένα Ηλεκτρικό αυτοκίνητο?

Διαβάστηκε από 45300 αναγνώστες - 21/9/2020

Πολλοί το σκέφτονται, ίσως να το καθυστερούν κιόλας και περιμένουν μέχρι την επόμενη χρονιά. Το παρακάτω άρθρο ανήκει σε κάποιον, ο οποίος ήδη προχώρησε στο πέρασμα από το αυτοκίνητο με κινητήρα εσωτερικής καύσης σε ένα ηλεκτροκίνητο. Ποιες είναι οι εμπειρίες και οι συμβουλές του?

Δεν είμαι δημοσιογράφος του χώρου του αυτοκινήτου, αλλά ένας οδηγός και ένας -απλός- δημοσιογράφος. Το πρώτο αυτοκίνητό μου ήταν ένα κόκκινο Renault 4. Μεγάλος έρωτας. Το κιβώτιό του άλλαζε τις σχέσεις ταχύτατα, τα παράθυρα ήταν πτυσσόμενα και κάποτε προέκυψε και η σκουριά. Τα τελευταία εννέα χρόνια και επί 196.000 χιλιόμετρα οδηγώ ένα Skoda Yeti. Μεγαλοπρεπές. Και μέχρι να αγοράσω το ηλεκτροκίνητο μοντέλο οδηγούσα για λίγο το Fiesta της συζύγου μου.



Δεν είμαι κάποιος φανατικός φίλος της οικολογίας, αλλά στο σπίτι διαχωρίζουμε τα σκουπίδια, αποφεύγουμε να χρησιμοποιούμε πλαστικές σακούλες και πλαστικά ποτηράκια για καφέ κτλ. Το σπίτι μας είναι πλήρως -ενεργά- ανακαινισμένο. Στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού η σύζυγός μου είπε: «Αν θέλαμε να κάνουμε κάθε μέρα κάτι για το περιβάλλον, πρέπει να πουλήσουμε το Fiesta και να αποκτήσουμε ένα ηλεκτροκίνητο μοντέλο
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις