Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
742
σχόλια
Renault Captur: Μετά από 100.000 χλμ προβλημάτισε έντονα
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Renault Captur: Μετά από 100.000 χλμ προβλημάτισε έντονα

Διαβάστηκε από 82657 αναγνώστες - 6/9/2023

Σε ένα πολύ απαιτητικό test αξιοπιστίας, προχώρησε το Γερμανικό περιοδικό AutoBild (oι αποκλειστικοί συνεργάτες του Autoagora στην Ελλάδα). Μετά από 100.000 χιλιόμετρα έκαναν φύλλο και φτερό το αυτοκίνητο (το ανοίξανε) για να δούνε τι θέματα είχε. Διαβάστε αναλυτικά τι έγινε.

Ξεψαχνίζοντας το Renault Captur μετά από 100.000 χλμ.

To Renault Captur έπιασε το παλμό του κόσμου για SUV πόλης, αφού κατάφερε να συνδυάζει κομψότητα, άνεση και καλή οδική συμπεριφορά σε διαστάσεις κατάλληλες για την αστική μετακίνηση. Μάλιστα με τον κινητήρα των 130 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο έκλεινε το μάτι και σε ανθρώπους που ζήταγαν λίγο παραπάνω «ένταση» στις μετακινήσεις τους, μιας και οι επιδόσεις του μοντέλου ήταν ικανοποιητικότατες, χωρίς μάλιστα να ξεφεύγει σε κατανάλωση.

Όμως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και μετά από 100.000 χιλιόμετρα βγήκαν στην επιφάνεια αρκετές «ατασθαλίες». Δύσχρηστο  infotainment, κακή πίσω ορατότητα, μειωμένος αέρας για το κεφάλι , εμφάνιση σκουριάς, σημάδια στα τοιχώματα των κυλίνδρων και στο εσωτερικό της τουρμπίνας ήταν μερικά από τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα της AutoBild με το γαλλικό SUV. Όμως όλα τα παραπάνω μοιάζουν σαν πταίσματα μπροστά στις δυσλειτουργία του σασμάν, το οποίο μετά τις 50.000 χιλιόμετρα αρνιόταν να συνεργαστεί με τον οδηγό και τον κινητήρα, κάνοντας πρόκληση την κίνηση μέσα στην πόλη και κάθε εκκίνηση σε φανάρι μια περιπέτεια, όπως αναφέρει κι ο Γερμανός υπεύθυνος δοκιμών. Ας δούμε όμως πως ξεκίνησαν όλα.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

  • Μάνος Μπουλάκης

    ΤουρκοRenault

    Προβολή περισσότερων σχολίων