Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ με τον Luca De Meo: Το αφεντικό της SEAT αποκαλύπτει...

Διαβάστηκε από 9049 αναγνώστες - 16/8/2019

Το αφεντικό της Seat σε μια συνέντευξη ποταμό για το image της εταιρείας, το μέλλον των αυτοκινήτων, τον διοικητικό πολιτισμό, την τρέλα του με τα αυτοκίνητα, και τη σχέση του με το Βόλφσμπουργκ.

Αν ήθελε να περιγράψει κάποιος εν συντομία τον Luca De Meo, αυτό θα μπορούσε να γίνει ως εξής.. Γεννήθηκε στο Μιλάνο, μιλάει ιταλικά, ισπανικά (και καταλανικά), γαλλικά, αγγλικά και γερμανικά. Έχει ύψος λίγο πάνω από 1,70, είναι παντρεμένος και φαν της ηλεκτρονικής μουσικής (Paul Kalkbrenner, Schiller). Χρειάζεται μόνο 6,5 ώρες ύπνο και κλείνει σπάνια το κινητό του.



Τύπος χαλαρός και με τα δυο του πόδια στη γη. Επάγγελμα μάνατζερ στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Τωρινός πρόεδρος στη Seat (517.600 πωλήσεις αυτοκινήτων για το 2018, αριθμός ρεκόρ για την επιχείρηση). Πριν από τη Seat εργάστηκε στις Renault, Toyota, Fiat και Abarth, VW. Το ραντεβού μας ήταν κανονισμένο για τη Βαρκελώνη στο Hospital de Sant Pau, ένα πρώην νοσοκομείο και σημερινό μουσείο.
Στην αυλή συναντιούνται το σήμερα και το αύριο, δηλαδή ένα Seat 600 (50 ετών), με άδεια κατασκευής από τη Fiat κατά τα πρότυπα του Fiat 500 και ένα Cupra e-Racer. Το νέο είναι ένα ηλεκτρικό μονοθέσιο concept car, οπότε παίρνουμε θέση στο 600αράκι. Ας ξεκινήσουμε..

 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις