Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Test Αξιοπιστίας 100.000 χλμ: Hyundai Tucson

Διαβάστηκε από 77762 αναγνώστες - 27/1/2021

Υποβάλαμε το Hyundai Tucson σε μια σκληρή δοκιμασία 100.000 χλμ, με το πρόσημο στο τέλος της μέρας, μόνο ως θετικό να μπορεί να χαρακτηριστεί με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Η Hyundai δραστηριοποιείται στην κατηγορία των SUV πάνω από δύο δεκαετίες με κύριους εκπροσώπους της στην κατηγορία το Santa Fe, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη στην Ευρώπη το 2000 και φυσικά το αναγνωρίσιμο και καταξιωμένο Tucson, το οποίο και επιλέξαμε για τη δοκιμή μακράς διαρκείας των 100.000 χλμ.

Είναι άραγε αλήθεια όλα έχουν γραφτεί κατά καιρούς για το κορεάτικο μοντέλο; Η απάντηση και η τελική ετυμηγορία θα δοθεί στο τέλος τούτης της απαιτητικής δοκιμασίας, όταν και θα κάνουμε το Tucson «φύλλο και φτερό» με τη συνεργασία των ειδικών επί του θέματος συναδέλφων της Dekra.
Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε λοιπόν.



Στη διάθεση μας είχαμε ένα προσθιοκίνητο Tucson, το οποίο μάλλον αδικείται από το ανοιχτό μεταλλικό χρώμα της άμμου, το οποίο και «επισκιάζει» τρόπον τινά την κατά τα άλλα κομψή και δυναμική του εμφάνιση. Αυτά είναι όμως λεπτομέρειες πια, καθώς κινούμαστε ήδη με το κορεάτικο μοντέλο και αρχίζουμε να καταγράφουμε τα θετικά του στοιχεία και ένα από αυτά δεν μπορεί παρά να είναι ο κινητήρας, ο οποίος σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία αποδίδει 136 ίππους, στη δική μας μέτρηση έδειξε όμως 148,9 ίππους..!
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις