Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
100 Ford Fiesta θα πουν «αντίο» στο μοντέλο την Κυριακή

100 Ford Fiesta θα πουν «αντίο» στο μοντέλο την Κυριακή

7/7/2023

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα παραγωγής του Ford Fiesta. Την Κυριακή 9 Ιουλίου θα γίνει εκδήλωση στο Ίλιον Αττικής με 100 οχήματα, με τους ιδιοκτήτες και τους φίλους του μοντέλου να γιορτάζουν τα 47 χρόνια ιστορίας του αυτοκινήτου και παράλληλα να δώσουν τον αποχαιρετισμό τους στο Fiesta.

Αποκτήστε το εύκολα, με το πρόγραμμα Ford Easy με επιτόκιο 0,99% και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect. ;Advertisement

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα παραγωγής του Ford Fiesta

Η σημερινή ημέρα, 7 Ιουλίου του 2023, θα αποτελεί μια συγκινητική ημερομηνία για τους φίλους του Ford Fiesta, μιας και θα κυλίσει το τελευταίο μοντέλο από τη γραμμή παραγωγής, βάζοντας έτσι το τέλος σε μια ιστορία 47 ετών.

Μέσα σε αυτές τις σχεδόν 5 δεκαετίες το Ford Fiesta αγαπήθηκε ιδιαίτερα από ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών, κατηγοριών και οδηγικών προτιμήσεων, αφού οι αρετές του μοντέλου το έκαναν αγαπητό σε μια ευρεία γκάμα ιδιοκτητών. Όπως λένε στη Μ. Βρετανία άλλωστε, δεν υπάρχει άνθρωπος στο «Νησί» που δεν έχει οδηγήσει ένα Fiesta έστω για μια φορά στη ζωή του.

Από το Ford Fiesta XR2, την πρώτη γρήγορη έκδοση του μοντέλου, στο RS turbo, που ήταν το πρώτο υπερτροφοδοτούμενο Fiesta, και από εκεί στα τελευταία Fiesta ST, το μικρό με σήμα το Μπλε Οβάλ αποτέλεσε όνειρο για τους «θερμόαιμους» νέους κάθε γενιάς, ενώ η υψηλή ποιότητα κατασκευής, σε συνδυασμό με την χαμηλή κατανάλωση των EcoBoost κινητήρων, έκαναν το Ford Fiesta ένα ιδιαίτερα αξιόλογο μοντέλο στην κατηγορία του.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Αποκτήστε το εύκολα, με το πρόγραμμα Ford Easy με επιτόκιο 0,99% και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect. ;Advertisement