Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Νέα BMW Σειρά 8 Gran Coupe

13/6/2019

Η αναμονή για την BMW Σειρά 8 Gran Coupe έλαβε τέλος! Στο εξωτερικό κυκλοφόρησαν ήδη οι πρώτες εικόνες του μοντέλου και εμείς σας τις παρουσιάζουμε μαζί με όλες τις λεπτομέριες για το μοντέλο.

Οι εικόνες του τρίτου αριθμητικά μοντέλου της Σειράς 8 ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μέσω του διαδικτύου και μας δίνουν μία αρκετά καλή ματιά του επερχόμενου τετράθυρου fastback, ενόψει της καλοκαιρινής του παρουσίασης, ενώ λίγο αργότερα αναμένεται να δούμε και την πιο ισχυρή έκδοση Μ8.



Κοιτώντας τις εικόνες βλέπουμε ότι το Gran Coupe έχει διατηρήσει το εμπρόσθιο τμήμα του μοντέλου με τις δύο πόρτες, ενώ το μεταξόνιο και το σώμα έχουν επεκταθεί προκειμένου να χωρέσουν οι πίσω πόρτες, αλλά και τα μεγαλύτερα πίσω καθίσματα. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά σημαίνουν περισσότερο χώρο και μεγαλύτερη άνεση για τους επιβάτες των πίσω θέσεων, ενώ θα καταστήσουν το αυτοκίνητο το ακριβότερο και μεγαλύτερο μοντέλο της Σειράς 8.


 
Σε ότι αφορά τους κινητήρες η BMW Σειρά 8 Gran Coupe θα εξοπλιστεί με ένα κινητήρα βενζίνης και ένα ντίζελ. Ο λόγος για τις εκδόσεις 840d και M850i. Η πρώτη θα φέρει τον 6κύλινδρο κινητήρα 3,0 λίτρων που θα προσφέρει 320 ίππους, ενώ η βενζινοκίνητη έκδοση θα χρησιμοποιήσει τον V8 4,4 λίτρων κινητήρα ισχύς 530 αλόγων. Αμφότερες θα συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων και τετρακίνηση.

Τέλος, όπως προαναφέραμε αργότερα η BMW θα παρουσιάσει και τη M8 Gran Coupe. Η πιο ισχυρή έκδοση θα εξοπλίζεται με τον ίδιο V8 4,4 λίτρων κινητήρα, που όμως θα έχει ρυθμιστεί με τέτοιο τρόπο προκειμένου να «βγάζει» περισσότερους από 625 ίππους.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις