Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το facelift του Suzuki SX4 S-Cross παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στην Ουγγαρία, με αλλαγές να υπάρχουν τόσο εξωτερικά και εσωτερικά, όσο και στη γκάμα των κινητήρων.

Στο πίσω μέρος του νέου crossover, οι αλλαγές περιορίζονται μόνο στην τοποθέτηση Led φωτιστικών σωμάτων.

Η ιαπωνική φίρμα ισχυρίζεται πως τα υλικά κατασκευής του ταμπλό είναι ποιοτικότερα και πιο μαλακά σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο.

Ανανεωμένο SX4 S-Cross

21/7/2016

Το ανανεωμένο crossover της Suzuki, το SX4 S-Cross, έρχεται με αισθητικές αλλαγές, αλλά και νέους κινητήρες. Δείτε πότε ξεκινούν οι πωλήσεις στην ευρωπαϊκή αγορά.

Πέρασαν τρία χρόνια από την επίσημη παρουσίαση του SX4 S-Cross στην έκθεση της Γενεύης και η ιαπωνική μάρκα έφτασε η στιγμή για την καθιερωμένη ανανέωση από την ιαπωνική φίρμα. 

Το facelift του Suzuki SX4 S-Cross παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στην Ουγγαρία (στην χώρα όπου και κατασκευάζεται), με αλλαγές να υπάρχουν τόσο εξωτερικά και εσωτερικά, όσο και στη γκάμα των κινητήρων.

Εξωτερικά, εμφανής είναι ο ανανεωμένος προφυλακτήρας και οι εντονότερες ακμές, η τοποθέτηση προβολέων ομίχλης τύπου Projector και η νέα μεγαλύτερη γρίλια, η οποία είναι διακοσμημένη με χρώμιο. Αντίθετα, στο πίσω μέρος του νέου crossover, οι αλλαγές περιορίζονται μόνο στην τοποθέτηση Led φωτιστικών σωμάτων.

Περνώντας στο εσωτερικό του νέου Suzuki SX4 S-Cross, η ιαπωνική φίρμα ισχυρίζεται πως τα υλικά κατασκευής του ταμπλό είναι ποιοτικότερα και πιο μαλακά σε σχέση με το απερχόμενο, ενώ την παράσταση «κλέβει» η οθόνη αφής 7 ιντσών με υψηλή συνδεσιμότητα, αλλά και οι διακοσμητικές piano black και αλουμινένιες επενδύσεις.

Σχετικά με τη γκάμα των κινητήρων, πρόκειται να καλύπτει τις ανάγκες όλων των υποψήφιων αγοραστών παρέχοντας δύο κινητήρες βενζίνης και έναν πετρελαίου. Αρχικά, υπάρχουν οι νέοι Boosterjet υπερτροφοδοτούμενοι βενζινοκινητήρες. Ο πρώτος είναι τρικύλινδρος χωρητικότητας 1000 κ.εκ με απόδοση 112 ίππων και 170 Nm ροπής, ενώ ο δεύτερος είναι τετρακύλινδρος 1400 κ.εκ, με την ισχύ του να αγγίζει τους 140 ίππους και τη ροπή να φτάνει μέχρι τα 220 Nm. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι ο πρώτος θα «συνεργάζεται» με 5τάχυτο σασμάν, ενώ ο δεύτερος με 6τάχυτο ή προαιρετικά με το αυτόματο DCT της ιαπωνικής φίρμας. Από την άλλη, ο πετρελαιοκινητήρας παραμένει ο ίδιος 1600άρης με 120 ίππους και ροπή που φτάνει τα 320 Nm. H τετρακίνηση ALLGRIP AWD θα είναι διαθέσιμη κατόπιν επιλογής.

Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία, το νέο Suzuki SX4 S-Cross θα είναι διαθέσιμο προς πώληση στην Ευρώπη από τις 30 Σεπτεμβρίου, με την τιμή της βασικής έκδοσης να μην διαφοροποιείται αισθητά από τις υπάρχουσες τιμές του μοντέλου, τις οποίες μπορείτε να δείτε εδώ. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις