Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το ανανεωμένο up! διαθέτει ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, νέα φωτιστικά σώματα με LED φώτα ημέρας, μεγαλύτερους καθρέφτες με ενσωματωμένα τα φλας, ενώ πίσω ξεχωρίζουν ο διαχύτης και τα νέα φωτιστικά σώματα.

Το νέο up! TSI κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 10,0 δλ., με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 185 χλμ./ώρα. Η μέση κατανάλωση που δίνει ο κατασκευαστής είναι 4,4 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 102 γρ./χλμ.

Η παλέτα των χρωμάτων του ανανεωμένου VW up! εμπλουτίζεται και αποτελείται από 13 αποχρώσεις αμαξώματος και 4 για την οροφή.

Φρεσκαρισμένη η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του ανανεωμένου VW up!, ενώ πλουσιότερος εμφανίζεται και ο διαθέσιμος εξοπλισμός.

Στο εσωτερικό, υπάρχουν 10 σχέδια για την κεντρική κονσόλα, ενώ νέο είναι το ηχοσύστημα BeatsAudio των 300W. Καινούργιο είναι και σύστημα κλιματισμού Climatronic, που διαθέτει τεχνολογία Pure Air.

Ανανέωση ουσίας για το VW up!

23/2/2016

Το ανανεωμένο VW up! εμφανίζεται πιο όμορφο και καλύτερα εξοπλισμένο, ενώ προσφέρει πολλές λύσεις εξατομίκευσης της μορφής του. Το κυριότερο, όμως, είναι πως για 1η φορά έρχεται με τον 1.0 TSI κινητήρα των 90 ίππων.

Στην έκθεση της Γενεύης θα βρεθεί η ανανεωμένη εκδοχή του Volkswagen up!, η οποία ξεχωρίζει περισσότερο για τις τεχνικές επεμβάσεις που έχει δεχτεί, παρά για το αισθητικό «φρεσκάρισμα» που πραγματοποιήθηκε.

Σχεδιαστικά, το ανανεωμένο up! διαθέτει ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, νέα φωτιστικά σώματα με ενσωματωμένα LED φώτα ημέρας, μεγαλύτερους καθρέφτες με ενσωματωμένα τα φλας, ενώ πίσω ξεχωρίζουν ο διαχύτης και τα νέα φωτιστικά σώματα. Επιπλέον, η παλέτα των χρωμάτων του εμπλουτίζεται και αποτελείται από 13 αποχρώσεις αμαξώματος και 4 για την οροφή.

Στο εσωτερικό, υπάρχουν 10 σχέδια για την κεντρική κονσόλα, ενώ νέο είναι το ηχοσύστημα BeatsAudio των 300W. Καινούργιο είναι και σύστημα κλιματισμού Climatronic, που διαθέτει τεχνολογία Pure Air. Ενδιαφέρον στοιχείο είναι και ο κρυφός φωτισμός των ακριβών εκδόσεων, σε άσπρο για το high up!, πορτοκαλί για το cross up! και μπλε για το e-up!.

Η μεγαλύτερη αλλαγή, όμως, υπάρχει κάτω από το καπό του ανανεωμένου up!, καθώς εκεί τοποθετείται για πρώτη φορά το τρικύλινδρο 1.0 TSI σύνολο των 90 ίππων, το οποίο προσφέρει ροπή 160 Nm, διαθέσιμη από τις 1.500 σ.α.λ. Πρόκειται για μια χαμηλότερη εκδοχή του συνόλου των 115 αλόγων που φορά το Golf BlueMotion TSI.

Το νέο up! TSI κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 10,0 δλ., με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 185 χλμ./ώρα. Η μέση κατανάλωση που δίνει ο κατασκευαστής είναι 4,4 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 102 γρ./χλμ. Κατά τα γνωστά, συνεχίζουν και τα δύο MPI των 60 και 75 ίππων.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις