Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Αυτή την Lancia Delta θέλουμε

21/9/2021

Η Lancia Delta, θα μπορούσε να είναι ένα ακόμα μικρό ιταλικό οικογενειακό αυτοκίνητο, το οποίο μετά από τρείς γενιές έκλεισε τον κύκλο του……. εάν δεν υπήρχε η εκπληκτική κληρονομιά του μοντέλου στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Και αυτό είναι που το κάνει και αξέχαστο. Με την αρχική Lancia Delta να βρίσκεται σε παραγωγή από το 1979 μέχρι το 1994, το αυτοκίνητο rally που πρέπει να είναι η πιο πολυφορεμένη αφίσα αγωνιστικού αυτοκινήτου τα τελευταία 40 χρόνια, συνεχίζει να συγκινεί ακόμα και σήμερα.

Ένας Pixel γκουρού με το όνομα Matteo Gentile, γνωστός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως mattegentile, αποφάσισε να κάνει τη δική του εκτέλεση μιας πετυχημένης στα χρόνια συνταγής, δημιουργώντας την δικιά του restοmode έκδοση για την αρχική Lancia Delta.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Τα χαρακτηριστικά φουσκώματα με τους αεραγωγούς της Delta Evo κλέβουν την παράσταση, ενώ την θέση της έχει βρει, σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή της, και η χαρακτηριστική πίσω αεροτομή της αντίστοιχης έκδοσης.  Στο μπροστινό μέρος τα τύπου angeleyes φανάρια έχουν μία δόση από Lancia Thema, ενώ στη θέση των χαρακτηριστικών φλας και φώτων πορείας του προφυλακτήρα, βλέπουμε δύο μπάρες LED αριστερά και δεξιά.

Την θέση της έχει βρει, σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή της, και η χαρακτηριστική πίσω αεροτομή

Την θέση της έχει βρει, σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή της, και η χαρακτηριστική πίσω αεροτομή

 
Σήμα κατατεθέν είναι το μεγάλο άνοιγμα στο κάτω μέρος το προφυλακτήρα, με τις γρίλιες να καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος αυτού, όπως επίσης και εισαγωγές του αέρα για ψύξη των φρένων. Η δυναμική εμφάνιση κορυφώνεται με το φουσκωμένο καπό να κλέβει την παράσταση. Οι πλαϊνοί καθρέπτες έχουν αντικατασταθεί με κάμερες και τα φουσκώματα που υπάρχουν στα μπροστινά φτερά συνεχίζονται και στο πίσω μέρος. Το αμάξωμα είναι πλέον τρίπορτο και στον πίσω προφυλακτήρα δεσπόζει ένας επιβλητικός διαχύτης

Η δυναμική εμφάνιση κορυφώνεται με το φουσκωμένο καπό να κλέβει την παράσταση

Η δυναμική εμφάνιση κορυφώνεται με το φουσκωμένο καπό να κλέβει την παράσταση

 
Αντίστοιχης αισθητικής με τα μπροστινά φανάρια είναι και τα πίσω, τα οποία έχουν το κλασικό περίγραμμα, όμως διακατέχονται από έναν σύγχρονο αέρα σχεδίασης.
Και μπορεί το μέλλον να είναι ηλεκτρικό εδώ όμως οι διπλές μπούκες δείχνουν ότι η πρόταση του σχεδιαστή δεν περιλαμβάνει αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.
 
Με την αναβίωση της Lancia να είναι καθοδόν από τη Stellantis, δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν περιμένουμε το boxy αμάξωμα των ονείρων μας να έχει μια θέση στην γκάμα των νέων μοντέλων. Άλλωστε σε ποιόν δεν αρέσει το ταπεραμέντο που έχουν οι Ιταλίδες;
 
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε