Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

«Black Friday» της Peugeot με ειδικές τιμές για κάθε μοντέλο

26/11/2020

Στα πλαίσια της «Black Friday», η Peugeot προσφέρει όλα της τα μοντέλα σε μειωμένες τιμές. Δείτε μέχρι πότε ισχύει η προσφορά και πως θα προχωρήσετε σε online κράτηση.

Στην προσπάθειά της να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών της ακόμα και σε αυτή την περίοδο, η Peugeot αποφάσισε να εξασφαλίσει και φέτος μοναδικές τιμές για όλα τα μοντέλα της. Έτσι, μέχρι το Σάββατο 28 Νοεμβρίου πραγματοποιείται πτώση τιμών σε κάθε έκδοση, ανεξάρτητα αν κινείται με βενζίνη, πετρέλαιο, ή αν είναι αμιγώς ηλεκτρικό.

Στη γκάμα περιλαμβάνονται τα SUV, το Peugeot 208 που φέρει τον τίτλο του Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της χρονιάς και τα αμιγώς ηλεκτρικά e-208 και e-2008. Ασφαλώς, από τις προσφορές «Black Friday» δεν εξαιρούνται τα επαγγελματικά οχήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το αυτοκίνητο που επιθυμούν μέσα από το «ONLINE STORE» της επίσημης ιστοσελίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας. Ειδάλλως, είναι εφικτό να ολοκληρωθεί η κράτηση σε συνεργασία με τον επίσημο διανομέα που θα επιλεχθεί.



Οι εκθέσεις και τα συνεργεία του δικτύου Peugeot είναι ανοιχτά και λειτουργούν κανονικά, ενώ τηρούν στο απόλυτο τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφαλείας που ορίζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Τέλος, αξίζει να τονίσουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν test drive του μοντέλου που επιθυμούν στο χώρο που τους εξυπηρετεί.

Μέσα από το ONLINE STORE μπορείτε ο καθένας να επιλέξει το αυτοκίνητο της αρεσκείας του, ενώ αξίζει να τονίσουμε ότι όλα τα μοντέλα συνοδεύονται από δύο χρόνια εγγύηση και δυνατότητα τριετούς επέκτασής της.

Δοκιμή: Peugeot 208 1.5 BlueHdi 100 PS

Δοκιμή: Peugeot 208 1.2 PureTech 100 PS

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις