autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS

Δεν πάει πιο κάτω η McLaren

28/5/2015

Η νέα McLaren 540C των 540 ίππων θα παραμείνει το πιο φθηνό μοντέλο της φίρμας, μιας και αυτή δεν ενδιαφέρεται σε νέα «ανοίγματα» τώρα που επιτέλους έχει κέρδη.

autoagora Team

Η McLaren, αφού μας υποσχέθηκε πως θα παραμείνει μια ανεξάρτητη μάρκα, στη συνέχεια οι άνθρωποί της ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να φτιάξει μοντέλο που θα τοποθετηθεί κάτω από το νέο τους βασικό όχημα, την 540C. Το παραπάνω αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο διευθυντής επικοινωνίας της φίρμας, ο κος Wayne Bruce.

Έτσι, η McLaren δεν ενδιαφέρεται να προχωρήσει στη μαζική παραγωγή οχημάτων, ενώ –πάντα σύμφωνα με το μεγαλοστέλεχος- δεν γίνεται προς το παρόν να φτιαχτεί ένα μοντέλο με τιμή γύρω στα 100.000 δολάρια, λόγω του υψηλού κόστους των ανθρακονημάτων. Βλέπετε, η εταιρεία πλέον βγάζει κέρδη και δεν θέλει να ρισκάρει τίποτα, ενώ θεωρείται πως ένα φθηνό μοντέλο θα πλήξει το image της McLaren.