Δεν θα είναι ηλεκτρικό το επόμενο supercar της Porsche
12/5/2017
Παρόλο που το επόμενο supercar της Porsche δεν θα εμφανιστεί, νωρίτερα από τα μέσα της επόμενης δεκαετίας, το αφεντικό του τμήματος της Porsche GT Andreas Preuninger, δήλωσε πως αυτό δεν θα είναι ηλεκτρικό.
autoagora Team
Όταν ο Preuninger ρωτήθηκε πως σχεδιάζει να ξεπεράσει το 918 Spyder, εκείνος απάντησε ότι επί του παρόντος η εταιρεία δεν δουλεύει πάνω σε κάποιο πλάνο ενός supercar.
Συγκεκριμένα ανέφερε «Πως θα ξεπεράσουμε το 918 Spyder δεν ξέρω. Επί του παρόντος δεν έχουμε κανένα καινούργιο supercar υπ όψιν μας για να κατασκευάσουμε».
Στη συνέχεια ανέφερε πως η Porsche, πρέπει να είναι ηγέτης στην προώθηση νέων μοντέλων και σχεδιάζει να το κάνει με το επερχόμενο ηλεκτρικό αυτοκίνητο Mission, ενώ ολοκλήρωσε λέγοντας, πως δεν έχει νόημα ως εταιρεία, προς το παρόν, να κάνουν ένα ηλεκτρικό GT αυτοκίνητο, ωστόσο παρέμεινε ανοιχτός για το μέλλον.