Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και μπες στην κλήρωση, για μία εκ βαθέων ανανέωση του εξωτερικού του αυτοκινήτου σου από το εξειδικευμένο και με τεράστια τεχνογνωσία φανοποιείο Easy BodyWorks.

Διαγωνισμός: Κάνε το αυτοκίνητό σου καινούργιο!

Διαβάστηκε από 29544 αναγνώστες - 16/11/2016

Το περιοδικό Αγορά Αυτοκινήτου, με την ευγενική χορηγία του φανοποιείου Easy BodyWorks, θα επιτρέψει σε έναν τυχερό να κάνει το αυτοκίνητό του καινούργιο. Λάβετε μέρος στο νέο μας διαγωνισμό.

Ποιος είναι αυτός που δεν βλέπει νέα σημάδια στο αυτοκίνητό του, κάθε φορά που το πλένει; Ποιος είναι αυτός που δεν έχει αντικρύσει το αμάξι του γεμάτο κουτσουλιές; Ποιος από εμάς δεν άφησε ένα «ενθύμιο» στον προφυλακτήρα ή στην πόρτα, όταν έκανε λάθος υπολογισμούς και «βρήκε» λίγο;
 
Με τις παραπάνω ερωτήσεις, προσπαθήσαμε να δώσουμε γλαφυρά το τι τραβάει ένα αμάξι που «ζει» σε αστικό περιβάλλον, ειδικά όταν δεν φυλάσσεται σε πάρκινγκ. Αν στα παραπάνω, βάλετε τις καλοκαιρινές «κακουχίες» από τον ήλιο ή φυσικά φαινόμενα όπως το χαλάζι, καταλαβαίνετε πως δεν υπάρχει «καθαρό» αυτοκίνητο.
 
Το παραπάνω πρόβλημα έρχεται να λύσει για έναν τυχερό ο νέος διαγωνισμός του περιοδικού Αγορά Αυτοκινήτου. Με την ευγενική χορηγία του φανοποιείου Easy BodyWorks, θα μπορέσει να κάνει το αυτοκίνητό του καινούργιο.
 
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και μπες στην κλήρωση, για μία εκ βαθέων ανανέωση του εξωτερικού του αυτοκινήτου σου από το εξειδικευμένο και με τεράστια τεχνογνωσία φανοποιείο Easy BodyWorks.
 
Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, κάντε like ΕΔΩ, στη σελίδα της Αγοράς Αυτοκινήτου στο Facebook και στη δημοσίευση του διαγωνισμού. Κοινοποιήστε το διαγωνισμό στους φίλους σας (τη συγκεκριμένη ανάρτηση) και τέλος συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ (τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες του διαγωνισμού!)
 
Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω τηλεφώνου, καθώς και θα αναρτηθεί και στο www.auto-agora.gr τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου.
 
Οι υποψήφιοι για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, ώστε να συμπεριληφθούν στην κλήρωση για το εξωτερικό φρεσκάρισμα του αυτοκινήτου τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail) μέχρι 04/12/2016 και ώρα 00:00.

Easy Bodyworks
Λ. Αργυρουπόλεως 44, Αργυρούπολη
Τηλ. Επικ.: 211 8501126
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις