Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίαση του νέου DS3 Crossback, διέρρευσαν στη δημοσιότητα οι εικόνες που παρουσιάζουν το νέο μοντέλο της γαλλικής μάρκας.

το νέο μέλος της οικογένειας της DS έχει την ίδια ακριβώς εμφάνιση με αυτή που παρουσίαζαν τα σκίτσα που είχαν κάνει την εμφάνισή τους τον Ιούλιο.

Ψηλά στην κολόνα Β κάνει την εμφάνιση του ένα σχέδιο που θυμίζει κύμα δίνοντας έτσι κάτι το διαφορετικό στην διαφορετικής απόχρωσης οροφή.

Στο εσωτερικό το κυρίαρχο στοιχείο που φαίνεται με την πρώτη ματιά, είναι τα σχεδιαστικά στοιχεία που βρίσκουμε τόσο στο ταμπλό, όσο και στα πάνελ των θυρών τα οποία είναι σε σχήμα διαμαντιού.

Διέρρευσε το DS3 Crossback

14/9/2018

Λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίαση του νέου DS3 Crossback, διέρρευσαν στη δημοσιότητα οι εικόνες που παρουσιάζουν το νέο μοντέλο της γαλλικής μάρκας.

Όπως μπορούμε να δούμε το νέο μέλος της οικογένειας της DS έχει την ίδια ακριβώς εμφάνιση με αυτή που παρουσίαζαν τα σκίτσα που είχαν κάνει την εμφάνισή τους τον Ιούλιο, ερχόμενο με μία μεγάλη εξάγωνη «πλεκτή» γρίλια, η οποία χαρακτηρίζεται από τις δυναμικές γραμμές που είναι μέρος και του καπό. Μένοντας στο εμπρόσθιο μέρος οι προβολείς δίνουν την αίσθηση των ματιών, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα λεπτά LED φώτα ημέρας.
 
Η DS η οποία μας έχει συνηθίσει σε σχεδιαστικές καινοτομίες κάνει το ίδιο και στο νέο μοντέλο το οποίο στο πλαϊνό μέρος ενώνει τις δύο πόρτες οι οποίες διαθέτουν «χωνευτές» χειρολαβές μέσω ενός ιδιόμορφου σχεδίου, ενώ ψηλά στην κολόνα Β κάνει την εμφάνιση του ένα σχέδιο που θυμίζει κύμα δίνοντας έτσι κάτι το νέο στην διαφορετικής απόχρωσης οροφή.
 
Στο πίσω μέρος έχει τοποθετηθεί μία μικρή αεροτομή, αλλά και ένα μικρό πίσω τζάμι, ενώ λίγο πιο κάτω βρίσκονται τα κομψά φωτιστικά σώματα που ενώνονται και περικλείονται από λεπτή μεταλλική λεπτομέρεια.
 
Στο εσωτερικό το κυρίαρχο στοιχείο που φαίνεται με την πρώτη ματιά, είναι τα σχεδιαστικά στοιχεία που βρίσκουμε τόσο στο ταμπλό, όσο και στα πάνελ των θυρών τα οποία είναι σε σχήμα διαμαντιού, ενώ ίδιας σχεδίασης είναι και οι αεραγωγοί, έχοντας από πάνω τους μια μεγάλη οθόνη αφής που συνοδεύει το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Το τιμόνι έχει επίπεδη βάση και ενσωματωμένα χειριστήρια, ενώ το νέο crossover είναι εξοπλισμένο και με head-up display.
 
Περισσότερες πληροφορίες για το νέο DS3 Crossback θα έχουμε σε λίγες ώρες, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως θα υπάρχει και η ηλεκτρική έκδοση E-Tense η οποία αναμένεται να διαθέτει μπαταρία ιόντων λιθίου 50 kWh με ένα ηλεκτρικό μοτέρ να προσφέρει 115 ίππους με αυτονομία κίνησης 450 χιλιόμετρα.     

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις