Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Απόλαυση από τη θέση του οδηγού ή των επιβατών

8/7/2021

Συν τοις άλλοις, κάθε ηλεκτροκίνητο επιβατικό όχημα της Ford περιλαμβάνει καινοτομίες που συμπληρώνουν τη βελτιστοποιημένη απόδοση με αναβαθμισμένες οδηγικές εμπειρίες. Για παράδειγμα:

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

  • Η αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E GT χρησιμοποιεί τους ανεξάρτητους εμπρός και πίσω ηλεκτροκινητήρες της προσφέροντας μία προηγμένη φιλοσοφία τετρακίνησης με στόχο τη βέλτιστη ελκτική πρόσφυση
  • Τα Kuga Plug-In Hybrid και Kuga Hybrid διαθέτουν μία λειτουργία που προσομοιώνει τις γνωστές αλλαγές ταχυτήτων ενός συμβατικού αυτόματου κιβωτίου με στόχο τη μεγαλύτερη εμπλοκή του οδηγού στα οδηγικά δρώμενα
  • Τα μοντέλα Puma, Fiesta και Focus EcoBoost Hybrid φέρουν μία ενσωματωμένη μίζα / γεννήτρια με κίνηση μέσω ιμάντα που χρησιμοποιεί την ανακτημένη ενέργεια για να συμπληρώνει τη συνολική διαθέσιμη ροπή του κινητήρα, με στόχο την πιο άμεση απόκριση στην εν κινήσει επιτάχυνση

Στο μέλλον, οι συνδεδεμένες λειτουργίες θα συνεχίσουν να βελτιώνουν την οδηγική εμπειρία περιορίζοντας το στρες, με την υποστήριξη των ενσωματωμένων μόντεμ FordPass Connect. Για παράδειγμα, το Intelligent Range στη Mustang Mach E βοηθά στη μείωση των μη προγραμματισμένων στάσεων για φόρτιση, προβλέποντας με μεγαλύτερη ακρίβεια την υπολειπόμενη αυτονομία, βάσει στοιχείων όπως προηγούμενα στυλ οδήγησης, δελτία καιρού και δεδομένα πληθοπορισμού (crowdsourcing data) από άλλα οχήματα Mustang Mach-E.
 
Η Ford δοκιμάζει επίσης μία προγνωστική, έξυπνη τεχνολογία προβολέων που χρησιμοποιεί δεδομένα τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο για να κατευθύνει τις δέσμες τους προς τις  επερχόμενες στροφές πριν καν γίνουν αντιληπτές από τους οδηγούς, αυξάνοντας έτσι την οδηγική απόλαυση. Ευρηματικές τεχνολογίες θα αναβαθμίζουν την εμπειρία του ταξιδιού με ένα ηλεκτροκίνητο Ford. Επιλέξιμα προφίλ οδήγησης (drive modes) όπως το Whisper5 της Mustang Mach-E ήδη κάνουν τα ταξίδια πιο άνετα και απολαυστικά για τους επιβάτες, με βάση τον αθόρυβο χαρακτήρα της που προσφέρει ένα αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.
 
Το FordPass Connect επιτρέπει τη συνδεσιμότητα έως δέκα συσκευών, ώστε να μπορεί όλη η οικογένεια να απολαμβάνει υπηρεσίες ψυχαγωγίας και συνδεσιμότητας εν κινήσει. Η τεχνολογία SYNC επόμενης γενιάς χρησιμοποιεί μηχανική μάθηση για να κατανοεί τις συνήθειες των κατόχων Mustang Mach-E κάνοντας συγχρόνως υποδείξεις πλοήγησης και επικοινωνίας κατάλληλες για τους οδηγούς και τους επιβάτες.
 
Οι συνδεδεμένες τεχνολογίες όπως το SYNC επόμενης γενιάς αποτελούν επίσης το κλειδί στη δέσμευση της Ford να προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες ακόμα και με το αυτοκίνητο σταματημένο. Δραστηριότητες όπως ζωγραφική ή gaming στην οθόνη αφής των 15,5 ιντσών της Mustang Mach-E, παρακολούθηση της κατάστασης φόρτισης, ανασκόπηση των ημερολογίων του ταξιδιού μέσω του FordPass app, ή πληροφόρηση για ασύρματη λήψη νέων χαρακτηριστικών μέσω Ford Power-Up, καθιστούν τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα Ford απολαυστικά ακόμα και όταν είναι σταματημένα.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »