Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Έρχεται υβριδικό R36 GT-R

22/9/2021

Ο μόνος τρόπος να διατεθεί σε όλες τις αγορές το όχημα θρύλος φαίνεται να είναι η χρήση ενός υβριδικού συνόλου, που θα ανεβάσει την απόδοση αλλά θα ρίξει και τις τιμές των ρύπων. Με τα μάτια και τα αυτιά καρφωμένα στις εξελίξεις, περιμένουμε τον νέο Godzilla.

Νωρίτερα αυτό το μήνα είδαμε την έκδοση T-SPEC η οποία μάλλον θα είναι και το Κύκνειο Άσμα του μοντέλου R35 GT-R. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες φήμες οι οποίες αναφέρουν ότι μία υβριδική, πιο υψηλών επιδόσεων τελευταία έκδοση μπορεί να κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στα επόμενα χρόνια. Τι θα επακολουθήσει μετά από αυτό; Μα φυσικά το R36.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Σε μία συνέντευξη τύπου από τη Nissan Αυστραλίας σχετικά με το GT-R του 2022, ο τοπικός επικεφαλής Adam Patterson επιβεβαίωσε ότι το ισχυρό όχημα θα αποχαιρετήσει την  Ήπειρο του Νότιου ημισφαιρίου, αφού πλέον δεν καλύπτει τις προϋποθέσεις ασφαλείας πλαϊνής σύγκρουσης. Επιβεβαίωσε όμως, ότι μπορεί το τωρινό GT-R να σταματήσει να παράγεται σύντομα, όμως ο διάδοχος του είναι στα σκαριά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα ότι το GT-R R36 δεν θα βασίζεται σε μία νέα πλατφόρμα, αλλά σε μία αναβαθμισμένη έκδοση της ήδη χρησιμοποιούμενης ενώ, το κινητήριο σύνολο θα είναι υβριδικό, με τον γνωστό V6 των 3,8 λίτρων με διπλά τούρμπο να βρίσκεται κάτω από το καπό και να ενισχύεται με την παρουσία των ηλεκτρικών κινητήρων, ενισχύοντας την απόδοση αλλά ταυτόχρονα μειώνοντας τις εκπομπές ρύπων έτσι ώστε να μπορεί το νέο GT-R να διατεθεί και σε επιπλέον αγορές. 
 
Με τη μορφή του R35 να μην έχει κουράσει ακόμα στο μάτι, παρά τα 14 χρόνια πού βρίσκεται σε κυκλοφορία, μάλλον πλησιάζει η ώρα για να δούμε τον νέο Βασιλιά.
 
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε