Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Έσπασε τα κοντέρ με 18.940 παραγγελίες την πρώτη μέρα

17/9/2021

Σχεδόν 19.000 παραγγελίες την πρώτη μέρα πού βγήκε στην αγορά της Κορέας συγκέντρωσε το νέο μικρό SUV της Hyundai το Casper, επιβεβαιώνοντάς μας τελικά όταν λέγαμε ότι μόνο αόρατο δεν θα είναι στην αγορά, το χρηστικό αυτοκινητάκι της Hyundai που μοιράζεται το ίδιο όνομα με το φιλικό φάντασμα.

Με τις τιμές να ξεκινούν από περίπου 10.000 ευρώ για την αρχική έκδοση με ονομασία Smart και να φτάνουν λίγο πάνω από τις 13.500 ευρώ για την κορυφαία έκδοση Inspiration, καθόλου αφύσικο δεν είναι το ότι το μικρό Hyundai Casper έφτασε τις 18.940 παραγγελίες το πρώτο 24ωρο μετά την κυκλοφορία του, αριθμός που είναι κι ο μεγαλύτερος που έχει σημειωθεί για μοντέλο της Hyundai το οποίο δεν είναι ηλεκτρικό.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Να θυμίσουμε ότι το μικρό Hyundai Casper έχει μήκος μόλις 3595 mm, πλάτος 1.595 mm και ύψος 1575 mm, ενώ τέσσερα άτομα μπορούν να καθίσουν άνετα μέσα, αφού και τα πίσω καθίσματα έχουν τη δυνατότητα να κινηθούν εμπρός και πίσω, όπως συμβαίνει δηλαδή και με τα μπροστινά καθίσματα, ενώ επίσης όλα τα καθίσματα μπορούν να διπλώσουν τελείως προς τα κάτω μετατρέποντας την καμπίνα σε χώρο ύπνου.
 
Ανάμεσα στα βασικά χαρακτηριστικά της καμπίνας του Hyundai Casper είναι μία οθόνη infotainment 8 ιντσών με πλοήγηση, Blue link, αναγνώριση φωνής καθώς και ψηφιακό πίνακα οργάνων σε οθόνη 4,2 ιντσών. Η κορυφαία έκδοση επίσης, εφοδιάζεται με ηχοσύστημα 6 ηχείων. Μία σειρά από χαρακτηριστικά ασφαλείας που περιλαμβάνονται στο στάνταρ εξοπλισμό είναι οι επτά αερόσακοι, το σύστημα αποφυγής εμπρόσθιας σύγκρουσης όπως επίσης και το σύστημα διατήρησης λωρίδας.
 
Κάτω από το καπό του μικρού Hyundai Casper βρίσκεται είτε ένας ατμοσφαιρικός τρικύλινδρος του ενός λίτρου με απόδοση 75 ίππους είτε ένας t-gdi κινητήρας με τούρμπο και απόδοση 99 ίππους. Η κίνηση μεταφέρεται στους μπροστινούς τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου τεσσάρων σχέσεων και στους δυο κινητήρες.
 
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε