Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Φαρ Ουεστ: 12χρονος (!) αγνόησε μπλόκο και τράκαρε αστυνομικό!

14/7/2021

Κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (10/7), όταν ένας 12χρονος αγνόησε μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ και τραυμάτισε έναν αστυνομικό στο πόδι. Ακολούθησε κυνηγητό και πυροβολισμοί στα λάστιχα του κλεμμένου Ι.Χ., χωρίς ευτυχώς να συμβεί κάποιο έξτρα απρόοπτο.

Σοκαρισμένοι έμειναν οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ μετά από καταδίωξη που πραγματοποίησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (10/7) στην Δυτική Αττική. Ο λόγος, μα φυσικά ο 12χρονος (!) δράστης που πήρε το αυτοκίνητο της μητέρας του προκαλώντας ένα μίνι χάος, όπως ανέφερε σχετικό ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής του Mega. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ανήλικος πρωταγωνιστής της πρωτοφανούς υπόθεσης αγνόησε μπλόκο της αστυνομίας στην οδό Κορίνθου. Μάλιστα, θέλοντας να αποφύγει τον έλεγχο χτύπησε και τραυμάτισε έναν αστυνομικό στα πόδια, δίνοντας έναυσμα για μία κινηματογραφική καταδίωξη.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Αρχικά οι συνάδελφοί του προσπάθησαν να πυροβολήσουν τα λάστιχα του αυτοκινήτου χωρίς όμως να το ακινητοποιοήσουν, με τον οδηγό να παραβιάζει STOP και ερυθρούς σηματοδότες για να ξεφύγει (προσωρινά). Άμεσα ενημερώθηκε για το επεισόδιο το κέντρο της Άμεσης Δράσης, δόθηκαν στοιχεία του οχήματος και μπήκε σε εφαρμογή μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου. Κατόπιν αναζητήσεων εντοπίστηκε το ύποπτο όχημα και οι αστυνομικοί το εγκλώβισαν. Εκείνο που εξέπληξε άπαντες είναι πως μόλις άνοιξε η πόρτα εμφανίστηκε μπροστά τους ένα ανήλικο αγόρι!
 
Ακολούθησε έρευνα του αυτοκινήτου, χωρίς να βρεθεί κάτι ύποπτο, με τον 12χρονο να συλλαμβάνεται και να οδηγείται στον Ανακριτή Ανηλίκων.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε