Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Η Bmw μεγαλώνει τις «καρδιές» της νέας πεντάρας

9/9/2021

Αν και εξαιρετικά καμουφλαρισμένα, τα δυο πρωτότυπα της νέας σειράς 5 που κυκλοφορούν στο Μόναχο, εντοπίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό. Και μπορεί να μην παίρνουμε πολλές πληροφορίες για το πώς θα είναι στο εσωτερικό τους, φαίνεται όμως ότι τα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω μικραίνουν, ενώ οι γρίλιες της μάσκας μεγαλώνουν.

Στο Μόναχο έχει επικεντρωθεί το ενδιαφέρον του αυτοκινητιστικού κοινού τις τελευταίες ημέρες, με πολλά νέα μοντέλα να κάνουν το ντεμπούτο τους, αλλά και πολλά πρωτότυπα να φαίνεται ότι παίρνουν τον δρόμο της παραγωγής. Με τόσο μεγάλο κοινό να βρίσκεται παρόν στη συγκεκριμένη περιοχή της Γερμανίας, καθόλου εντύπωση δεν μας κάνει το γεγονός ότι κατάφεραν να εντοπιστούν δύο καμουφλαρισμένα πρωτότυπα της νέας σειράς 5 της BMW να κυκλοφορούν στις γύρω περιοχές. 


Tο εσωτερικό των αυτοκινήτων δεν μπορεί να διακριθεί καλά πίσω από τα φιμέ τζάμια

Tο εσωτερικό των αυτοκινήτων δεν μπορεί να διακριθεί καλά πίσω από τα φιμέ τζάμια

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Και τα δύο αυτοκίνητα έχουν ακριβώς το ίδιο καμουφλάζ, παρότι γνωρίζουμε ήδη ότι το ένα είναι plug-in υβριδικό, ενώ το άλλο φοράει έναν παραδοσιακό θα λέγαμε κινητήρα εσωτερικής καύσης. Τα φώτα και των δύο οχημάτων είναι προσωρινά, επομένως δεν έχουμε καθαρή εικόνα για το πώς θα μοιάζουν, ενώ το εσωτερικό των αυτοκινήτων δεν μπορεί να διακριθεί καλά πίσω από τα φιμέ τζάμια. Αυτό όμως που είναι σίγουρο είναι ότι η βαυαρική εταιρεία μάλλον δεν εισάκουσε τις προσευχές φίλων και μη της εταιρείας και αποφάσισε να κάνει την μπροστινή μάσκα μεγαλύτερη σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Να θυμίσουμε εδώ ότι οι κλασικές καρδιές που κοσμούν τις μάσκες των BMW όλα τα προηγούμενα χρόνια, στα τελευταία μοντέλα που παρουσίασε η εταιρεία είναι υπερμεγέθης, κάνοντας  μέχρι και κάποιους φανατικούς υποστηρικτές της  να δυσανασχετούν με αυτή τη σχεδιαστική κίνηση.

Τα φώτα και των δύο οχημάτων είναι προσωρινά, επομένως δεν έχουμε καθαρή εικόνα για το πώς θα μοιάζουν τελικά

Τα φώτα και των δύο οχημάτων είναι προσωρινά, επομένως δεν έχουμε καθαρή εικόνα για το πώς θα μοιάζουν τελικά

 
Με τα περισσότερα μοντέλα της BMW να είναι εφοδιασμένα με το τελευταίο σύστημα οδήγησης  idrive, πιστεύουμε ότι η επόμενη γενιά της σειράς 5 θα υιοθετήσει τη συγκεκριμένη τεχνολογία που πρωτοείδαμε στο SUV iX. Αυτό σημαίνει ότι το ταμπλό θα αποτελείται από δύο μεγάλες οθόνες, στις οποίες θα τρέχει αναβαθμισμένο software με νέες λειτουργίες και εφαρμογές.
 
Η νέα σειρά 5 της Bmw, θα προσφέρεται με κινητήρες εσωτερικής καύσης, υβριδικούς κινητήρες αλλά και plug-in υβριδικούς και τέλος δεν αποκλείεται να δούμε και αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις .

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε