Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
H Stellantis θα αναπτύξει δίκτυο φόρτισης στην Ευρώπη

H Stellantis θα αναπτύξει δίκτυο φόρτισης στην Ευρώπη

21/10/2021

Η Stellantis N.V. είναι μια πολυεθνική εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων που δημιουργήθηκε το 2021 με βάση τη διασυνοριακή συγχώνευση 50-50 μεταξύ του Ιταλο-αμερικανικού ομίλου Fiat Chrysler Automobiles και του γαλλικού ομίλου PSA.

Ο όμιλος Stellantis σε συνεργασία με μία νέα Ιταλική εταιρία θέλει να ιδρύσει σημεία φόρτισης σε όλη την Ευρώπη, τα οποία θα είναι προσβάσιμα για όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
 

Στοχεύουν σε 2 εκατομμύρια Θέσεις στάθμευσης σε όλη την Ευρώπη έως το 2025

Η Stellantis συμφώνησε σε συνεργασία με την ιταλική νεοσύστατη εταιρεία e-mobility TheF Charging για τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού δημόσιου δικτύου φόρτισης προσβάσιμο σε όλα τα ηλεκτρικά οχήματα. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, οι εταιρείες θα ανοίξουν σημεία γρήγορης φόρτισης σε πάνω από 15.000 τοποθεσίες με 2 εκατομμύρια θέσεις στάθμευσης σε όλη την Ευρώπη έως το 2025, ανέφεραν την Τρίτη.
 

Οι πρώτοι σταθμοί θα είναι στην Ιταλία

Το δίκτυο, το οποίο θα έχει αποκλειστικούς όρους για τους πελάτες της Stellantis, αναμένεται να λειτουργήσει το 2021, με τους πρώτους σταθμούς φόρτισης να κατασκευάζονται στην Ιταλία.
 
 
Δίκτυο φόρτισης της Stellantis σε όλη την Ευρώπη, που θα έχουν πρόσβαση όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
Στόχος οι 2 εκ. θέσεις στάθμευσης σε όλη την Ευρώπη έως το 2025.
Οι πρώτοι σταθμοί θα κατασκευαστούν στην Ιταλία.
Εσείς τι λέτε; Αυτή η συνεργασία που θα αυξήσει τους σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, θα αυξήσει και τις πωλήσεις τους;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε