Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτή είναι η πιο σπάνια McLaren

H πιο σπάνια McLaren

23/3/2017

Tα ΜcLaren δεν τα βρίσκεις οπουδήποτε. Ειδικά αν πρόκειται για F1 με ξεχωριστό special πακέτο. Θαυμάστε το.

To να πετύχει κανείς κάποια McLaren στον δρόμο είναι πάρα πολύ σπάνιο αφού από τα 106 αυτοκίνητα που έχει φτιάξει η βρετανική εταιρία μόνο τα 64 έχουν την δυνατότητα να κυκλοφορήσουν στους δρόμους. Ωστόσο, μόνο μερικά από αυτά θεωρούνται πραγματικά σπάνια και όσον αφορά στα  McLaren αυτοκίνητα, δύο από αυτά είναι πολύ ξεχωριστά.

Μόνο δύο McLaren F1 έχουν πωληθεί με το special αεροδυναμικό πακέτο κάθετης δύναμης και ένα από αυτά είναι αυτό του Andrew Bagnall. Αυτό το supercar περιλαμβάνει μεγαλύτερες ρόδες, διαφορετικές αναρτήσεις και αγωνιστικό κινητήρα 680 ίππων.

Ο Andrew Bagnall είναι ένας επιχειρηματίας και ερασιτέχνης οδηγός αγώνων από την Ν. Ζηλανδία που είχε στην κατοχή του το συγκεκριμένο McLaren για παραπάνω από 10 χρόνια και όχι μόνο για να το θαυμάζει στο γκαράζ του. Ο ίδιος δήλωσε: «Oι προσαρμογές που έχουν γίνει το έχουν μετατρέψει σε ένα άνετο και εύρυθμο αυτοκίνητο για τον δρόμο που αλλάζει ταχύτητες πιο γρήγορα από κάθε άλλο αμάξι στον κόσμο. Έχω οδηγήσει πολλά καλά αυτοκίνητα και τα περισσότερα από αυτά τα δίνω σε άλλους μετά από κάποια χρόνια αλλά νιώθω τόσο όμορφα κάθε φορά που μπαίνω σε αυτό το αμάξι που δεν θα μπορούσα ποτέ να το αποχωριστώ».

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις