Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η πρώτη εικόνα του Mazda CX-50 του 2023
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η πρώτη εικόνα του Mazda CX-50 του 2023

19/10/2021

Μερικώς αποκαλυπτικές εικόνες του πρώτου CX-50 έκαναν τον γύρο του διαδικτύου την περασμένη εβδομάδα, και δεν άργησαν πολύ για κάποιον με ικανότητες Photoshop να τις μετατρέψει. Το νέο Mazda CX-50 θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του, μέσα στις επόμενες μέρες.

Οι φήμες για ένα Mazda CX-50 εμφανίστηκαν τον Ιούλιο του 2020, αλλά τα κουτσομπολιά αποδείχθηκαν μόνο εν μέρει αληθινά. Ναι, ένα CX-50 επιβεβαιώθηκε επίσημα νωρίτερα αυτό το μήνα, αλλά όχι ως αντικαταστάτης του CX-5 όπως αρχικά είχε ειπωθεί. Θα είναι μια νέα προσθήκη στη γκάμα, αλλά μεγαλύτερη και πιο ευρύχωρη από το CX-5.
 

Το CX -50 θα έχει σχεδιαστικές πινελιές από το CX-5

Τα ανεπίσημα, ψηφιακά σχέδια του CX-50 δεν μας δίνουν και πολλές πληροφορίες για το νέο μοντέλο. Φημολογείται ότι το Mazda CX -50 θα μοιάζει αρκετά με την σχεδίαση του CX-5. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς η συγκεκριμένη γλώσσα σχεδίασης εξακολουθεί να είναι αρκετά ελκυστική, αν και θα την προτιμούμε σε ένα sedan παρά σε ένα SUV, αλλά αυτό είναι θέμα γούστου.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


 

Τurbo βενζινοκινητήρας 2.500 κυβικά με απόδοση 250 ίππους το μοτέρ του CX-50

Ενώ η Mazda έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει SUV, με κίνηση στους πίσω τροχούς, με κινητήρες βενζίνης, με έξι κινητήρες diesel, καθώς και plug-in υβριδικά συστήματα κίνησης, το CX-50 δεν θα περιλαμβάνεται στη λίστα. Θα σχετίζεται μηχανικά με τα Mazda3 και CX-30, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρησιμοποιεί την ίδια πλατφόρμα με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς. Ο πιο πιθανός κινητήρας αναμένεται να είναι ο υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας 2.500 κυβικών, με απόδοση 250 ίππους και 434Nm ροπής, δεδομένου και του μεγαλύτερου βάρος του οχήματος. 
 
Μετά το επίσημο ντεμπούτο του τον Νοέμβριο, το αμερικανικό Mazda CX-50 θα μπει στην παραγωγή τον Ιανουάριο του 2022 στο νέο εργοστάσιο που κατασκευάζουν η Mazda και η Toyota στο Huntsville της Αλαμπάμα, με τις τιμές του συγκεκριμένου μοντέλου να είναι ακόμα άγνωστες. 
 
Αυτή είναι μία πρώτη «δόση» από το νέο Mazda CX-50!
Το Mazda CX-50 θα κάνει τα αποκαλυπτήρια του τον Νοέμβρη.
Εξωτερικά θα πατάει στις σχεδιαστικές γραμμές του CX-5.
2,5 κυβικά turbo βενζινοκινητήρας με 250 ίππους και 434 Nm ροπής θα βρίσκονται κάτω από το καπό του.
Εσάς πως σας φαίνεται αυτή η πρώτη εικόνα του νέου Mazda CX-50;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε