Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Hyundai i30 N: Φουλ ηλεκτρική η νέα γενιά

Hyundai i30 N: Φουλ ηλεκτρική η νέα γενιά

13/12/2022

Αμιγώς ηλεκτρικό θα είναι το επόμενο Hyundai i30 N λόγω των νέων πιο αυστηρών προδιαγραφών ρύπων που θα εφαρμοστούν τα επόμενα χρόνια.

To τελευταίο βενζινοκίνητο i30 N hatchback

Θύμα των νέων πιο αυστηρών προδιαγραφών στους ρύπους που μπορούν να παράγουν τα αυτοκίνητα φαίνεται πως θα πέσει το πολεμικό Hyundai i30 N hatchback, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Albert Biermann, τεχνικός σύμβουλος της κορεατικής φίρμας, σε μέσα ενημέρωσης της Αυστραλίας.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

«Ασφαλή» τα i30 N σεντάν και i20 N

Ο Biermann δήλωσε πως το i30 N hatchback, όπως και τα περισσότερα N μοντέλα, θα σταματήσει να προσφέρεται στις περισσότερες αγορές  λόγω των νέων προδιαγραφών ρύπων Euro 7 που πρόκειται να εφαρμοστούν τα επόμενα χρόνια. Αντίθετα, το σεντάν i30 N θα συνεχίσει να προσφέρεται με τον Biermann να αναφέρει συγκεκριμένα: «Το i30 N στην σεντάν του έκδοση είναι, εκτός απροόπτου, ασφαλές και βρίσκεται ήδη μέσα στα μελλοντικά μας πλάνα». 

«Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μην δούμε άλλα N μοντέλα με βενζινοκινητήρες λόγω του Euro 7» τόνισε επίσης ο Biermann, ο οποίος όμως δεν παρέλειψε να σημειώσει πως το i20 N με τον 1.600άρη turbo κινητήρα θα συνεχίσει να προσφέρεται και τα επόμενα χρόνια. «Ο 2λιτρος turbo να ξέρετε ότι θα σταματήσει να προσφέρεται αργά ή γρήγορα» κατέληξε.

Στα σκαριά το ηλεκτρικό Hyundai i30 Ν hatchback

Πρόκειται να δούμε στο μέλλον ένα νέο Hyundai i30 Ν hatchback; H απάντηση είναι θετική, αφού ο Biermann δήλωσε πως αργά ή γρήγορα θα έρθει στην αγορά ο διάδοχός του, αν και αυτός θα τροφοδοτείται από ένα αμιγώς ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο. Ο Biermann είπε: «Εάν μιλάμε για ηλεκτρικά, τότε θα μπορούσαμε να δούμε ένα ηλεκτρικό i30 Ν hatchback. Θα χρειαστούμε χρόνο όμως για να το κάνουμε σωστά».

To τελευταίο βενζινοκίνητο i30 N hatchback; 
Οι νόμοι για τους ρύπους «τρώνε» το i30 N
«Ασφαλή» τα i30 N σεντάν και i20 N
Στα πλάνα ένας ηλεκτρικός διάδοχος
Θα μπορέσει ποτέ να έχει την ίδια μαγεία ένα τουρμπάτο i30 N με ένα ηλεκτρικό; Εσύ ποιο θα αγόραζες; 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε