autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS

Οι άνθρωποι της Opel γέμισαν με πετρέλαιο ένα Insignia και με ένα μόνο ντεπόζιτο, κατάφεραν να κάνουν ένα ταξίδι 2.111 χλμ.

Insignia: αυτονομία ρεκόρ

14/4/2016

Το πετρελαιοκίνητο Opel Insignia των 136 ίππων, έκανε ένα ευρωπαϊκό ταξίδι 2.111 χλμ., για το οποίο το μόνο που χρειάστηκε ήταν ένα αρχικό γέμισμα.

autoagora Team

Οι άνθρωποι της Opel γέμισαν με πετρέλαιο ένα Insignia και με ένα μόνο ντεπόζιτο (70 λίτρα), κατάφεραν να κάνουν ένα ταξίδι 2.111 χλμ., κάτι που φυσικά αποτελεί νέο ρεκόρ. Η διαδρομή ξεκίνησε από τις Ελβετικές Αλπεις, έφτασε στη Βόρεια Θάλασσα και επέστρεψε στην αρχή.

Στο τιμόνι βρισκόταν ο Felix Egolf, ένας πρώην πιλότος Airbus, ο οποίος δήλωσε: «Αυτό το ταξίδι έδειξε πως όποιος οδηγεί με προνοητικότητα, μπορεί να φτάσει ή και να περάσει τα επίσημα νούμερα κατανάλωσης.».

Ο κος Egolf οδήγησε ένα Opel Insignia 1.6 CDTi ecoFLEX, το οποίο έχει ισχύ 136 ίππων και ροπή 320 Nm. Οι τιμές μέσης κατανάλωσης που δίνει ο κατασκευαστής είναι ανάμεσα σε 3,8 και 3,9 λτ./100 χλμ. (ανάλογα με την έκδοση). Όμως, στο τέλος του ταξιδιού των 2.111 χλμ. το trip computer έγραψε μέση κατανάλωση 3,46 λτ./100 χλμ.